MERCUR RETROGRAD în Taur: Cum este afectată zodia ta

Pe 28 aprilie, Mercur îşi va începe perioada de retrogradare, care va dura până pe 22 mai. Mercur retrograd este deja celebru şi nu are o reputaţie prea bună.

27 apr. 2016, 04:12
MERCUR RETROGRAD în Taur: Cum este afectată zodia ta

Este astrul comunicării, al călătoriilor şi al gândirii raţionale. Iar când are o mişcare retrogradă, toate aceste aspecte pot fi influenţate negativ. Pot apărea probleme de comunicare, neînţelegeri, întârzieri în ceea ce priveşte actele, blocaje în negocieri sau în semnarea unor documente, dar şi tot felul de încurcături care ţin de organizare, scrie eva.ro.

Nu este o idee prea bună să demarezi un nou proiect cât timp Mercur este retrograd. De asemenea, acest aspect nu este favorabil semnării unor contracte, înţelegeri sau documente importante. Intră în această categorie şi căsătoriile, fiind vorba în mod deosebit despre căsătoria la starea civilă.

Pentru că se află în Taur, Mercur retrograd ne obligă acum să ne reevaluăm planurile care ţin de latura materială, de bani şi buget. Trebuie să cântăreşti cu grijă ceea ce vrei să faci cu banii tai. O altă caracteristică a lui Mercur retrograd este aceea că ne obligă să revenim asupra acţiunilor nefinalizate, asupra lucrurilor pe care le-am început, dar nu le-am dus la bun sfârşit.