Mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook după moartea prezentatoarei din România Paula Raţ

Paula Raţ a murit în aprilie într-un tragic accident petrecut pe Drumul Naţional 79, la intrarea în localitatea bihoreană Avram Iancu.

RomaniaTV.net
18 oct. 2015, 10:01

Familia artistei Paula Raț a postat pe Facebook un mesaj cutremurător la 6 luni de la teribilul accident în care cântăreața și-a pierdut viața.

”ACUM, ȘASE LUNI, ADICĂ 17 APRILIE, VINERI, ORA 22.26, FIICA NOASTRĂ A PLECAT PENTRU TOTDEAUNA ÎN CERURI, LĂSÂNDU- NE ÎMPIETRIȚI CU SUFLETELE PLINE DE DURERE CARE SE ACCENTUEAZĂ PE ZI CE TRECE. DORUL DUPĂ FIICA NOASTRĂ ATINGE CULMILE DISPERĂRII. DOAMNE CE SOARTA NE-AI ALES SĂ RĂMÂNEM FĂRĂ ÎNGERUL NOSTRU. SENSUL VIEȚII NOASTRE NU MAI ESTE. PAULA SĂ CÂNȚI ÎN CERURI PENTRU TOȚII SĂTMĂRENII CARE AU FOST LA RÂNDUL LOR ȘOCAȚI LA AFLAREA VEȘTII PLECĂRII TALE. DUMNEZEU SĂ-ȚI DEA PUTERE SĂ FII ÎNGERUL NOSTRU PĂZITOR. NU TE VOM UITA NICIODATĂ, ÎNGERAȘ” se arată în mesajul postat de familia Paulei.

Paula Raţ a murit în aprilie într-un tragic accident petrecut pe Drumul Naţional 79, la intrarea în localitatea bihoreană Avram Iancu. Paula Raţ a fost una dintre cele mai promiţătoare tinere talente sătmărene din muzica uşoară românească şi a încântat deseori cu vocea ei publicul din judeţ sau din ţară

Mesajul CUTREMURĂTOR transmis de familia cântăreţei din Satu Mare ucisă într-un acciden

Foarte activă în viaţa publică sătmăreană, Paula Raţ realiza până nu demult cele mai apreciate emisiuni de divertisment de la postul TV1 Satu Mare şi administra unul dintre cele mai populare grupuri pe pagina de socializare Facebook.