Mesaj de la îngeri pentru luna august: Cum să îţi vindeci inima rănita de dramă, deziluzie, frică

Atunci cand iti simti inima ranita, ingerii privesc, asculta si asteapta un semn de la tine care sa le permita sa reinstaureze pacea raiului in inima ta. Stiai ca nu exista durere, pierdere sau dificultate care sa nu poata fi vindecata in totalitate? Cu ajutorul lui Dumnezeu, sursa iubirii infinite, vindecarea perfecta este intotdeauna posibila. Nu exista niciun obstacol imaginat de om care sa nu poata fi depasit de divinitate.

RomaniaTV.net
08 aug. 2017, 07:09
Mesaj de la îngeri pentru luna august: Cum să îţi vindeci inima rănita de dramă, deziluzie, frică

„Da-ne noua grijile tale. Nu trebuie sa duci singur probleme. Cere ajutor, permite puterea Dragostei Divine sa intre in viata ta stiind ca in inima lui Dumnezeu exista deja vindecarea si solutia perfecta pentru tine. Nu trebuie decat sa crezi, sa-ti deschizi inima si sa o primesti”, iti spun Ingerii.

Potrivit Ingerilor, ai puterea de a-ti vindeca in totalitate inima, indiferent de situatiile prin care ai trecut. Procesul incepe cu credinta, receptivitatea si dorinta de vindecare. Credinta incepe cu disponibilitatea de a vedea ca esti nelimitat de situatia prezenta. Nicio etichetare, situatie sau obtacol nu pot sa-ti limiteze accesul la resursele infinite ale Universului. Prin urmare, incepe procesul de vindecare prin credinta ca potentialul tau infinit de vindecare se poate manifesta si depasi orice dificultate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.