Mesaj şocant al purtătorului de cuvânt al Prefecturii Maramureş: „Mercenari pupincurişti, păduchi de mahala”

Redeschiderea circulaţiei în Pasul Gutâi cu întârziere a dus la crearea unui conflict fără precedent între presă şi Instituţia Prefectului din Maramureş.

RomaniaTV.net
09 oct. 2015, 04:50

După ce jurnaliştii au făcut aprecieri dure privind întârzierea şi calitatea lucrărilor, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului, Cosmin Mesaroş, a înjurat ca la uşa cortului într-o postare pe o reţea de socializare, scrie adevarul.ro.

”Către Mercenarii pupincurişti, slugile nevertebrate, mangaliţele degrabă uiţătoare şi (desigur) obiective, micuţii băşinoşi de serviciu, curvele anonime (dar cu pseudonime), limbricii veşnic-cârcotaşi, ciobanii mutaţi direct la garsonieră, microcefalii libidinoşi (şi pe alocuri slobozitori de untură)… Ah, şi către tine, micuţă rezervaţie de păduchi de mahala… Vă rog frumos, nu mai plescăţi când o sugeţi!”

Acesta a fost mesajul pe care Cosmin Mesaroş l-a postat pe contul său de Facebook, mesaj care după câteva ore a fost şters. O parte a presei locale l-a preluat, însă, şi în scurt timp a devenit viral pe internet.