Mesaj VIRAL transmis de trei fetiţe care au învins cancerul

În fiecare an, trei fetițe care au supraviețuit în lupta cu cancerul, se reunesc pentru a face o poză. Nu doar pentru că sunt prietene, ci pentru a transmite lumii întregi cât sunt de puternice.

18 feb. 2018, 07:33
Mesaj VIRAL transmis de trei fetiţe care au învins cancerul

În urmă cu patru ani, Rylie, Rheann și Ainsley, în vârstă de doar trei, șase și patru ani, au decis să facă o poză memorabilă.

În luna martie, a anului 2014, fotografii Christy Goodger și Lora Scantling au făcut cea mai specială poză din cariera lor. Rheann Franklin, acum în vârstă de nouă ani, Ainsley Peters, șapte ani și Rylie Hughey în vârstă de șase ani, se îmbrățișau strâns, ținând ochii închiși, susținându-se una pe cealaltă în lupta cu cancerul.

Poza a devenit virală rapid și s-a răspândit peste tot în lume. Un an mai târziu, Scantling a refăcut poza, pentru a arăta că fetițele aduseseră boala în stadiul de remisie. Acum, ochii fetițelor erau deschiși și simboliza încrederea cu care priveau către viitor.

Fetițele au trecut prin multe, în acești patru ani, de când a fost prima poză făcută. Rylie a înfrânt cancerul renal, Ainsley leucemia, iar Rheann cancerul cerebral. Din păcate, lui Rheann nu îi va mai crește părul, din cauza radioterapiei, care i-a ars foliculii.

Poza s-a transformat deja într-o tradiție anuală, iar fetițele au rămas prietene foarte bune

Citeşte şi Specialiştii avertizează: Carnea roşie procesată şi alimentaţia săracă în fibre ne pot îmbolnăvi de cancer