MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 17-23 DECEMBRIE 2018. Noua etalare de RUNE şi SFATUL runelor pentru tine!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in saptamana 17-23 decembrie 2018. Runele sunt etalate pentru perioada indicata si descifreaza taine universale cu mesaje profunde, intelepte si cu previziuni de mare folos.

16 dec. 2018, 20:54
MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 17-23 DECEMBRIE 2018. Noua etalare de RUNE şi SFATUL runelor pentru tine!

Runele sunt caractere magice si alfabetice ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice, insa sunt folosite cu succes si in zilele noastre. „Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Ele pot fi facute din orice material, dar cele mai uzuale sunt din piatra sau lemn, cu simbolul din alfabetul runic sculptat in ele. Cele mai comune sunt cele cu alfabetul runic german si contin 24 rune.

Runele erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor, variilor obiecte sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni.

Legenda spune ca fiecare runa are radacinile adanc in pamanturile sacre, deci poseda o mare putere magica si abilitatea de a ne conecta cu puteri inalte.  

Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Sculptand runele pe tavi de lemn, in pietre, pe vase, oamenii din vremurile antice invocau entitatea acelei rune pentru o anumita semnificatie dorita. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata. Conform legendelor, fiecare runa are o origine sacra si este un semn sacru cu puteri magice ce are abilitatea conectarii cu o putere mai mare.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Citirea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibila in zilele noastre. 

La ce sunt folosite runele. Cu ce te pot ajuta

Cu ajutorul metodei de citire a runelor, putem primi o intelegere mai profunda a situatiilor viitoare sau a intrebarilor pe care le avem. Runele ne pot calauzi prin dificultati si ne dau o mana de ajutor cu privire la predispozitiile viitoare. Ele ne ofera sugestii despre cum sa actionam sau sa ne comportam pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Mesajele de la rune nu iti pot spune exact ce trebuie sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu si te calauzesc, dar trebuie sa iti folosesti propria intuitie si sa iti lucrezi propriile detalii ale vietii de unul singur. Tine minte ca viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai si sa isi ia propriile decizii. De aceea suntem fiinte divine cu liber arbitru.

Daca nu iti place ceea ce iti sugereaza un mesaj de rune, esti total liber sa iti alegi alta directie si sa urmezi o alta cale !

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa germanica etalata : HAGALAZ (cu fata in sus)

Runa Hagalaz cu fata in sus indica ca poate exista o perturbare in continuare. Ea poate fi legat de planurile curente sau poate fi o perturbare care sa iti schimbe intregul curs al vietii. Nu uita ca fiecare obstacol pus in calea ta iti da o oportunitate sa inveti si sa cresti din experienta sa. Progresul poate fi lent si poate fi ca ai de asteptat inainte ca lucrurile sa revina in control inainte de a merge mai departe. Fa tot ce poti mai bine din orice timp aditional ca sa te asiguri ca ai toate informatiile necesare ce sa te ajute sa te focusezi asupra obiectivelor tale. Fii pregatit, neasteptatul poate fi imediat dupa colt. Insa in orice neasteptat, ai deja in tine resursele sa te descurci si sa obtii maxim de beneficiu si nu esti singur ci inconjurat de fortele unui Univers prietenos.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa germanica etalata : KENAZ (cu fata in jos)

Runa Kenaz cu fata in jos indica ca ai putea simti o lipsa de idei noi si de creativitate. Insa se pare ca este ceva doar temporar. Ai putea avea nevoie sa schimbi unele lucruri din viata ta ca sa te reintorci pe calea corecta. Daca te uiti adanc in tine s-ar putea ca deja sa stii ce trebuie schimbat. Cea mai mica schimbare poate duce la cel mai mare impact. Lucrurile pe care le ai de invatat ca sa progresezi in calatoria ta, vor aparea cand vei fi pregatit pentru ele. Mentine-ti increderea ca totul va fi mai luminos in viitor chiar daca pe moment ti se pare ca este cam innorat.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa germanica etalata : WUNJO (cu fata in sus)

Runa Wunjo cu fata in sus sugereaza ca ar trebui sa traiesti o vreme de bucurie si fericire. Este anuntata o perioada foarte implinita a vietii tale si valoarea ta reala va fi recunoscuta de altii. Prieteniile vor deveni mai apropiate si iti vor oferi mai multa satisfactie. O calatorie importanta este pe cale sa inceapa, pentru tine sau pentru altcineva ce calatoreste sa te viziteze. Intreaga experienta va avea o finalitate de mare succes, in special daca implica un nou proiect sau o noua aventura. Tine minte sa recunosti si sa recompensezi pe cei ce te-au ajutat in trecut, indiferent cat de mica a fost contributia lor. Ei te-au ajutat sa ajungi in acest punct al calatoriei vietii tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.