MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 21-27 IANUARIE 2019. Etalarea RUNELOR pentru eclipsa totală de Lună plină sângerie!

Iată mesajele runelor pentru fiecare zodie etalate pentru săptămâna 21-27 ianuarie 2019. Runele descifrează taine universale cu mesaje profunde, înțelepte și oferă previziuni de mare folos.

19 ian. 2019, 18:31
MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 21-27 IANUARIE 2019. Etalarea RUNELOR pentru eclipsa totală de Lună plină sângerie!

Saptamana pentru care s-au extras runele are o semnificatie speciala: Luni 21 ianuarie are loc eclipsa totala de Luna plina sangerie. Eclipsele sunt evenimente cu impact puternic asupra viitorului oamenilor. Sunt o ocazie prin care Universul ne „forteaza” sa ne indreptam diferit spre viitor, scuturandu-ne de orice nu ne mai serveste!

Ce ne transmit runele cu ocazia acestei celebre eclipse ?

Citeste si EVENIMENT: Horoscop ECLIPSA TOTALA LUNA PLINA SANGERIE ! La ce ENERGII sa te astepti? Sa ne temem sau sa ne bucuram? Soarele intra in Varsator in aceeasi zi cu eclipsa!

Runele sunt caractere magice si alfabetice ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice, insa sunt folosite cu succes si in zilele noastre. „Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Ele pot fi facute din orice material, dar cele mai uzuale sunt din piatra sau lemn, cu simbolul din alfabetul runic sculptat in ele. Cele mai comune sunt cele cu alfabetul runic german si contin 24 rune.

Runele erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor, variilor obiecte sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni.

Legenda spune ca fiecare runa are radacinile adanc in pamanturile sacre, deci poseda o mare putere magica si abilitatea de a ne conecta cu puteri inalte.

Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Sculptand runele pe tavi de lemn, in pietre, pe vase, oamenii din vremurile antice invocau entitatea acelei rune pentru o anumita semnificatie dorita. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata. Conform legendelor, fiecare runa are o origine sacra si este un semn sacru cu puteri magice ce are abilitatea conectarii cu o putere mai mare.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Citirea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibila in zilele noastre.

 

La ce sunt folosite runele. Cu ce te pot ajuta

Cu ajutorul metodei de citire a runelor, putem primi o intelegere mai profunda a situatiilor viitoare sau a intrebarilor pe care le avem. Runele ne pot calauzi prin dificultati si ne dau o mana de ajutor cu privire la predispozitiile viitoare. Ele ne ofera sugestii despre cum sa actionam sau sa ne comportam pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Mesajele de la rune nu iti pot spune exact ce trebuie sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu si te calauzesc, dar trebuie sa iti folosesti propria intuitie si sa iti lucrezi propriile detalii ale vietii de unul singur. Tine minte ca viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai si sa isi ia propriile decizii. De aceea suntem fiinte divine cu liber arbitru.

Daca nu iti place ceea ce iti sugereaza un mesaj de rune, esti total liber sa iti alegi alta directie si sa urmezi o alta cale !

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa germanica etalata : ANSUZ (cu fata in sus)

Citirea runelor pentru evenimentul eclipsei totale de Luna plina sangerie iti transmite ca este un timp ideal pentru tine sa inveti abilitati noi de care vei avea nevoie. Timpul petrecut pentru educatie si invatat va fi foarte productiv.

Primeste sfaturi cand ti se dau, in special de la mentori si cei mai in varsta. Ei sut aici sa te ajute sa capeti o perspectiva si o intelegere mai buna.

Acum e un timp bun pentru comuicare, poti primi raspunsuri mult asteptate. Asculta cu atentie, in special in vizite si intalniri, ce ti se spune, poate avea o revelanta importanta anume pentru tine.

Ansuz mai sugereaza ca poate veni un interviu sau o testare. Daca este cazul, pregateste-te si foloseste-ti inteligenta in avantajul tau. Ai multe de spus, dar trage aer in piept si ia-ti timp sa gandesti inainte sa vorbesti.

 

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa germanica etalata : ELHAZ (cu fata in jos)

Citirea runelor pentru evenimentul eclipsei totale de Luna plina sangerie iti sugereaza ca poti avea acum o incarcatura mai grea in viata si ca alti oameni vor veni spre tine sa iti mai dea si alta incarcatura. Nu lasa aceste cerinte sa iti puna greutate pe spate si sa cari precum o camila. Trebuie sa stii sa refuzi cererile, altfel ramai fara energie.

Gaseste timp sa petreci cu tine, chiar daca trebuie sa fii egoist pentru asta. Fiinta ta interna trebuie reincarcata altfel vei fi confuz pe drumul vietii.

Daca altii se bazeaza mereu pe tine, poate e vremea pentru ei sa se bazeze mai mult pe ei si sa isi invete si singuri lectiile de viata.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa germanica etalata : PERTHO (cu fata in sus)

Citirea runelor pentru evenimentul eclipsei totale de Luna plina sangerie iti arata ca va incepe un nou capitol in calatoria ta prin viata. Oricum, asta poate insemna, precum intr-o carte, ca e nevoie sa se inchida altul ca sa poata incepe urmatorul.

Este o vreme in care sa te bazezi pe abilitatile si cunostintele tale ca sa obtii cel mai mare succes de la noul inceput. Nu te baza numai pe destin ci si pe judecata ta.

Bucura-te de calatorie. Urmeaza vremuri fericite si placute, nu vremuri in care sa te agati de ce a fost in trecut. Vechile fapte bune vor fi recompensate si recunoscute. Lucrurile ascunse vor iesi la suprafata, aducand cadouri neasteptate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.