Mesaj SFÂŞIETOR postat pe Facebook de tatăl elevei ucise de iubit

Tatăl elevei ucise de iubit în Parcul Copou din Iaşi a postat un mesaj sfâşietor pe Facebook.

02 mart. 2015, 14:49
Mesaj SFÂŞIETOR postat pe Facebook de tatăl elevei ucise de iubit

Doamne, Îmi vreau fetiţa înapoi…„, sunt cuvintele pline de durere ale tatălui Dianei.

Criminalul a ajuns între timp în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. El a recunoscut totul în faţa anchetatorilor: şi-a sărutat fosta iubită, apoi a sugrumat-o.

Un tânăr de 16 ani a fost reţinut de procurorii ieşeni fiind principalul suspect al crimei ce a avut loc sâmbătă, în Parcul Copou din Iaşi. Anchetatorii spun că suspectul şi-ar fi ucis iubita din cauza geloziei, iar fapta a fost premeditată.

Eduard Perju a chemat-o pe adolescentă la o plimbare în Parcul Copou, spunându-i că are o surpriză pentru ea. Cei doi s-au aşezat pe o bancă din parc, s-au sărutat, după care băiatul i-a spus iubitei sale că are o surpriză pentru ea şi că i-a cumpărat un colier. Minora s-a întors cu spatele la tânăr, moment în care acesta i-a pus la gât un colier din plastic, folosit pentru strângerea capacelor de la roţi, pe care îl luase de la tatăl său.

Fata a fost găsită sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 16, de către o femeie care se plimba prin parcul Copou. Speriata, femeia a sunat la 112. La fata locului s-a deplasat un echipaj medical care eu executat manevre de resuscitare aproximativ o ora. Din păcate nu au mai putut face nimic. În urma necropsiei s-a stabilit că fata a fost strangulata cu un lantisor pe care fata il purta la gat.