Mesaj ŞOCANT al unei îndrăgite actriţe: „Voi muri în cinci ani”

Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, a făcut un anunț șocant. Bolnavă de cancer, vedeta a spus că va muri peste cinci ani și i-a tranmis soțului ei să profite de fiecare secundă pe care o petrec împreună.

04 aug. 2016, 12:37
Mesaj ŞOCANT al unei îndrăgite actriţe: „Voi muri în cinci ani”

„I-am spus: Trebuie să te bucuri de fiecare secundă pe care o ai alături de mine, pentru că voi muri în cinci ani, iar el a izbucnit în lacrimi”, a declarat actrița, într-un interviu pentru Entertainment Tonight.

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer la sân la începutul anului 2015, a rememorat momentul în care i-a dat soțului ei, Kurt Iswarienko, teribila veste. „Eram în mașină, cu mama mea, când m-a sunat doctorul și mi-a spus. Am vrut să aștept până îl văd , dar nu am mai putut. Așa că am pus mâna pe telefon și l-am sunat”. Când a ajuns acasă, Iswarienko o aștepta, a luat-o în brațe și i-a spus că vor trece împreună peste acest moment.

Shannen Doherty se luptă cu necruțătoarea boală de un an și jumătate, iar rezultatele nu sunt, din păcate, pozitive. Masectomia nu a avut efectul la care speraseră medicii, așa că Doherty va începe acum radioterapia.

„Am avut cancer la sân, care s-a întins la ganglionii limfatici, iar una dintre operații a arătat că celulele canceroase ar fi dispărut totuși de la ganglioni; așa că acum facem chimioterapie, iar apoi radioterapie”, a spus actrița la Entertainment Tonight.

Doherty a izbucnit în lacrimi la un moment dat și a mărturisit că cea mai înfricoșătoare parte a bolii este necunoscuta privind viitorul.

„Va funcționa chimioterapia? Va funcționa radioterapia. Va trebuie să trec prin tot procesul ăsta din nou sau voi face un cancer secundar?”, s-a întrebat actrița, în lacimi.