Mesaj tulburător pe Facebook al elevei dispărute

Alexandra D, o tânără de 14 ani din Bucureşti, este căutată de autorităţi după ce a dispărut de acasă duminică după-amiază. Fata a lăsat atât un bilet, cât şi un mesaj tulburător pentru prieteni.

24 feb. 2014, 15:25
Mesaj tulburător pe Facebook al elevei dispărute

Alexandra D. a plecat de acasă ieri, în jurul orei 17:30, profitând de neatenţia părinţilor. Eleva le-a lăsat părinţilor un bilet, în care spunea că pleacă pentru că s-a săturat de şcoală. Mai mult decât atât, înainte să „dispară”, duminică, la ora 09:48, fata a postat un mesaj tulburător pe contul său de socializare. „Adio”, le-a spus eleva de la clasa a VII-a tuturor prietenilor virtuali, apoi a plecat.

Alexandra a plecat de acasă duminică în jurul orei 17.30 şi nu a mai revenit până în prezent. Ea le-a scris un bilet părinţilor în care le spune că nu vrea să fie căutată şi că a dispărut pentru că vrea să-şi vadă de viaţa ei.

MESAJUL DISPERAT al părinţilor fetei DISPĂRUTE din Bucureşti

Potrivit România TV, fata a fost văzută luni în localitatea Moeciu de nişte cunoscuţi care au anunţat imediat familia. Din păcate, nu au reuşit să o prindă întrucât fata s-a speriat şi a fugit cu un autobuz.

Adolescenta dispărută are vârsta de 14 ani şi următoarele semnalmente: înălţime 1.60 m, greutate 57 kg, ochii caprui, păr castaniu, drept, lung, strâns în coadă, ten deschis.

La data dispariţiei eleva era îmbrăcată cu geacă imitaţie de piele culoare gri, colanţi gri şi pantofi sport din pânză, albaştri.