Mesaje CUTREMURĂTOARE ale colegilor lui George Alexandru: „A murit o parte din mine, nu am să mai pot râde cum am râs”

Actorii deplâng dispariția prematură a lui George Alexandru și spun că a fost unul dintre cei mai veseli actori, un coleg bun, generos, care a însemnat mult pentru ei.

02 ian. 2016, 13:16
Mesaje CUTREMURĂTOARE ale colegilor lui George Alexandru: „A murit o parte din mine, nu am să mai pot râde cum am râs”

Actorul Ion Haiduc a declarat pentru Agerpres că George Alexandru a fost un mare actor, un talent excepțional.

„Atunci când cineva din autorități îi atrăgea atenția să nu mai râdă, el spunea așa: Dacă îmi luați râsul, în ziua în care îmi veți lua râsul, eu voi muri. Iată că a venit o boală necruțătoare, i-a luat râsul. A fost cel mai vesel actor pe care l-am cunoscut, un mare actor, un talent excepțional, un foarte bun coleg, generos partener, nu am decât cuvinte de mare laudă despre el și un imens regret pentru dispariția fulgerătoare. Transmit familiei condoleanțe, atât părinților, cât și fratelui său, soției sale și prietenilor apropiați. Dumnezeu să-l odihnească!”, a afirmat Ion Haiduc.

Actorul Cristian Șofron a spus că a fost și nașul de căsătorie al lui George Alexandru, iar o mare parte din viața sa a fost legată de acesta.

„Pe lângă faptul că am fost colegi, eram și nașul lor de căsătorie. Pentru mine este o tragedie ce se întâmplă, o mare parte din viața mea, din tinerețea mea, a fost legată de George. A murit o parte din mine, e ceva care nu se va mai putea întoarce, nu am să mai pot râde cum am râs și nu am să mai pot trăi cum am trăit. În afară de copiii mei, de familia mea, George a însemnat enorm pentru mine și va însemna în continuare. Nu pot uita că el a debutat, practic, alături de mine. Mai glumeam câteodată și spunea că, în filmul lui Sergiu Nicolaescu în care el debuta, „Noi cei din linia întâi”, în glumă spunea că i-am fost un fel de mentor. Sunt atâția zeci de ani, deci o viață, în care am fost împreună și la bine și la rău”, a spus Cristian Șofron.

Actorul George Alexandru a încetat din viață sâmbătă la Spitalul Fundeni.