MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi. Urează apropiaţilor „Crăciun Fericit”

MESAJELE DE CRĂCIUN sunt o variantă rapidă pentru a transmite cele mai frumoase urări cu ocazia sărbătorilor. Un mesaj video, ori un SMS le va arăta celor dragi că sunt preţuiţi în momentele în care nu le puteţi fi aproape.

RomaniaTV.net
25 dec. 2017, 08:55
MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi. Urează apropiaţilor „Crăciun Fericit”

MESAJ DE CRĂCIUN. Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor.

Fie ca acest Crăciun să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi oameni dragi aproape!

Pe la colţuri unii spun/ Că există Moş Crăciun/ Că i-ai scris şi c-o să vină/ Să-ţi aducă-n pumni lumină/ Lângă brad şi lângă foc/ Să-ţi aducă mult noroc!

MESAJE DE CRĂCIUN. Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi, dacă se poate, toate la un loc. La mulţi ani!

MESAJE DE CRĂCIUN. Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!

MESAJE DE CRĂCIUN. Sărbatorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!

MESAJE DE CRĂCIUN. De sărbători, îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi îţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii. La mulţi ani!

La mulţi ani cu sănătate / Să aveţi belşug, de toate / Bucurii şi nestemate / Acum şi pe mai departe.

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi. La mulţi ani cu sănătate!

Bogăţie câtă vreţi,/ Sănătate pentru toţi,/ Iar la anul care vine/ Să vă fie şi mai bine./ Să vă fie casa, casă,/ Cu bucate noi pe masă,/ Moş Crăciun cu sacul plin,/ Drumu-n viaţă cât mai lin!

MESAJE DE CRACIUN. Poti sa imi trimiti o poza de-a ta ca sa ii spun lui Mos Craciun exact ce imi doresc? Craciun fericit!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Craciunul sunt o familie fericita si prieteni dragi aproape. Craciun fericit!

Iti doresc sa ai un Craciun de vis alaturi de cei dragi! Transmite gandurile bune si tuturor oamenilor dragi care te fac fericita!

MESAJE DE CRACIUN. Una dintre bucuriile Craciunului este sa te gandesti la persoanele speciale din viata si tu esti una dintre acele persoane minunate! Sa ai un Craciun fericit!

Craciunul este acea perioada minunata in care te gandesti la toti cei dragi si… la ce marime poarta la pulover! Sa ai un Craciun magic!

Fie ca viata ta sa fie colorata si vesela asemenea unui… brad de Craciun! Sarbatori fericite!