Mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase 100 de urări de Crăciun pentru cei dragi

Vrei să trimiți mesaje de Crăciun celor dragi, dar n-ai inspirație? Ai venit unde trebuie. Ai aici o colecție de 100 urări de Crăciun pe care le poți trimite prin sms, whatsapp sau mail.

18 dec. 2018, 11:19
Mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase 100 de urări de Crăciun pentru cei dragi

Mesaje de Craciun pentru familie si prieteni

Craciunul este despre timp petrecut cu familia si cu prietenii. Este despre a crea amintiri care sa dureze o viata. Craciun fericit tie si familiei tale!

***

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi! Craciun fericit!

***

Fie ca cele mai dragi persoane sa-ti fie alaturi si sa recreati adevaratul spirit al Craciunului. Craciun fericit!

***

E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

***

E momentul urarilor de bine, de sanatate, dragoste si pace. Astea iti doresc eu tie, drag prieten. Fie ca aceasta zi de Craciun sa fie cu adevarat speciala pentru tine! Craciun fericit!

***

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

***

Fie ca de acest Craciun sa ti se indeplineasca toate dorintele. Si sa fii fericit si sanatos tot anul ce va veni. Craciun fericit!

***

Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa, cu bucate noi pe masa, Mos Craciun cu sacul plin, drumu-n viata cat mai lin.

***

Sarbatoreste minunea Nasterii mantuitorului si bucura-te de Sarbatori asa cum se cuvine. Craciun fericit!

***

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.