MESAJE DE CRACIUN pentru familie. Cele mai frumoase urari de Craciun

MESAJE DE CRACIUN. Familia este foarte importantă, mai ales în perioada Crăciunului, când toată lumea se strânge la masă.

24 dec. 2017, 19:18
MESAJE DE CRACIUN pentru familie. Cele mai frumoase urari de Craciun

MESAJE DE CRACIUN. „Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La multi ani!”

„Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La multi ani!”

„Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”

„În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!”

„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!”

MESAJE DE CRACIUN. „Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!”

„Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit vă dorește ….”

„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

„Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă și în mijlocul celor dragi!”

„Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”