MESAJE DE DRAGOBETE cu care nu dai greş

MESAJE DE DRAGOBETE. Marţi, 24 februarie, românii sărbătoresc Dragobetele, o sărbătoare de origine dacică. Sărbătoarea de Dragobete este considerată în popor echivalentul sărbătorii Valentine's Day.

24 feb. 2015, 05:42
MESAJE DE DRAGOBETE cu care nu dai greş
MESAJE DE DRAGOBETE. Hai sa ne iubim ca doi nebuni. Pe mine ma gasesti la Balaceanca!

Tanara, draguta, blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion.

MESAJE DE DRAGOBETE. Draga mea prietena, tu esti cea care ma asculta nu din interes sau simpatie, tu esti oglinda in care ma pot uita daca as fi sau nu imbracata, daca as fi sau nu fericita, daca as fi sau nu alaturi de tine…

MESAJE DE DRAGOBETE. Daca ne-am afla pe un vapor si el s-ar scufunda, ar fi doar o singura vesta de salvare mi-ar fi asa dor de tine…

MESAJE DE DRAGOBETE. Întotdeauna mirosul de scortisoara imi aduce aminte de bunica, de copilarie, de povesti, de minuni, „minuni adevarate”… Mi-e dor de bunica şi de clipele fericite pe care le petreceam mereu împreună. Sa fii fericită, draga mea prietenă!

Tanara, frumoasa, fara obligatii, nu fumez, nu beau, posed un BMW decapotabil, o casa cu 11 camere, imi plac brunetii şi ascult manele! Nu caut nimic doar ma laud!!!

MESAJE DE DRAGOBETE. Fie ca prietenia noastra sa dainuiasca o viata!

MESAJE DE DRAGOBETE. Am o super reteta de tort: o ora de saruturi dulci, 100 grame iubire, o banana, 2 oua, 15 minute amestec, un geamat lung, 10 picaturi de frisca! Ce zici? O facem?

I love you……… I need you……….I like you……….I vrea tu!

MESAJE DE DRAGOBETE. Prietenii buni se suna mereu. Prietenii apropiati se vad mereu. Iar prietenii adevarati sunt mereu impreuna, chiar si cand nu sunt unul langa celalalt.

Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei.

MESAJE DE DRAGOBETE. Prietenia este un dar nepretuit pe care tu mi-l oferi in fiecare zi. Iti multumesc!

Mai mult decat o cunostinta, mai mult decat o amica, mai mult decat o sora: imi esti prietena adevarata!

Nu stiu cum as putea sa-ti multumesc pentru tot ce ai facut pana acum pentru mine. Stiu doar sa-ti fiu prietena, asa cum mi-ai fost si tu.