MESAJE DE FLORII 2018: Cele mai amuzante mesaje, urari, felicitari de Florii

MESAJE DE FLORII 2018. În Duminica Floriilor foarte mulți români își serbează onomastica. Vă prezentăm cele mai frumoase mesaje, urări, felicitări și sms-uri de Florii pentru cei dragi!.

RomaniaTV.net
01 apr. 2018, 06:08
MESAJE DE FLORII 2018: Cele mai amuzante mesaje, urari, felicitari de Florii

MESAJE DE FLORIIAceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume – unei flori, o minune a naturii. La multi ani!

Pentru ca esti o persoana deosebita, toate florile din lume ureaza un sincer „La multi ani” unei alte flori!

Îţi mulţumesc, de ziua ta, pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII 2018. Cele mai frumoase felicitări de Florii

De ziua ce-ti surade-n prag, Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag, Si mai frumos pe lume.

La mulţi ani! Iti multumesc ca m-ai invatat sa cred in lucrurile marunte si sa ma bucur cu tot sufletul de bogatia culorilor vietii.

Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

MESAJE DE FLORII Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea realizari. La multi ani!

Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Fie ca, pe oriunde ai merge, trandafiri sa-ti rasara in cale si garoafe sa-ti ramana in urma. La multi ani!

La multi ani, sanatate si fericire! Sa ciocnim un paharel, celebrand un Floricel!

Azi uita cine esti si trezeste-te la viata odata cu natura! Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii! La multi ani!

Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata Dumnezeiască!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani!

FLORII 2018: Cui trebuie să îi spui „La mulţi ani” în ziua de Florii

Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!

Pentru ca florile infloresc in fiecare primavara,/ Pentru ca suntem tineri si iubim prietenia,/ In numele ei si a tot ce-i frumos,/ Eu iti doresc fericirea!

MESAJE DE FLORII De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La multi ani!

Totul pe lume se schimba, doar florile se deschid in fiecare primavara. Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta,/ In parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de ziua numelui!

MESAJE DE FLORII Pentru ca esti o persoana deosebita, toate florile din lume ureaza un sincer La Multi Ani unei alte flori.

Totul pe lume se schimba doar florile se deschid in fiecare primavara. Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!

Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea realizari. La multi ani unei persoane deosebite!

Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!

La multi ani, sanatate si fericire! Sa ciocnim un paharel , celebrand un Floricel.
Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata DUMNEZEIASCA.

Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani!
Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Florii alese si zile senine, saptamana mare sa te tina in leagan de flori si lumina curata. La Multi Ani!

Mesaje de FLORII 2018. Idei de SMS-uri, urări şi felicitări pentru prietenii şi rudele care îşi sărbătoresc onomastica

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de ziua numelui!

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. LA MULTI ANI!

Asa cum florile sunt semne ale primaverii, asa este si acest mesaj un semn ca tin la tine! La Multi Ani!

Esti cea mai frumoasa dintre toate florile de pe Pamant! La Multi Ani!

Deoarece reprezinti pentru mine frumusetea unei orhidei, gingasia unui ghiocel si parfumul unui trandafir, iti urez un sincer „La Multi Ani!”

Nicio floare nu se compara cu frumusetea ta! La Multi Ani!

Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns sa iti demostreze cat de mult tin la tine! La Multi Ani!

PAŞTE 2018. Vinerea Mare, ultima zi de vineri înaintea Paştelui, a devenit zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează, potrivit unui act normativ intrat în vigoare luna martie 2018. Aşadar, salariaţii se vor bucura, pentru prima oară, de timp liber în Vinerea Mare începând din acest an şi vor beneficia de o minivacanţă de patru zile. Este una dintre cele trei zile de sărbătoare religioaşă creştină numite Triduum Sacru, din care fac parte Joia Mare, Vinerea Mare şi Sâmbăta Mare.

PAŞTE 2018. Anul acesta, Vinerea Mare va fi pe 6 aprilie, iar Paştele – pe 8 şi 9 aprilie.

PAŞTE 2018. Acest act normativ a modificat lista zilelor de sărbătoare legală în care nu se lucrează, numărul sărbătorilor nelucrătoare ridicându-se la nu mai puţin de 15 astfel de zile.

PAŞTE 2018. Câte zile libere au românii de Paște 2018

Se estimează că aproape 1,5 milioane de români poartă nume de floare. Printre cele mai comune nume se numără Narcisa, Violeta, Florin, Florian, Florina, Florentina, Florentin, Dalia, Margareta, Crina, Brândușa, Viorel, Liliana, Camelia, Florica, Lăcrămioara etc.

Mesaje de Florii 2018 pentru mama, tata, frate, soră, bunică, bunic, soție, soț, prieteni, iubită, soacră, colegi, mătușă, unchi sau verișori

Gândurile să îţi fie colorate în nuanţele parfumate ale primăverii iar taină florilor să îţi dezvăluie speranţa de a trăi fiecare clipă cu inima împlinită. La mulţi ani!

În această zi sfânta iubirea să risipească cu a să lumina blanda orice umbră din sufletul tău, orice urmă de gând rău. Numai sănătate şi bucurie îţi dorim! La mulţi ani!

Sper că drumul tău în viaţă să îţi fie presărat de inocenţa ghioceilor, de frumuseţea trandafirilor şi de gingăşia crinilor. La mulţi ani!

De Florii căldura primăverii să te învăluie în raze aurii iar mireasma dulce a florilor să îţi deschidă inima către bucurie şi speranţa. La mulţi ani, dragă mea!

Labirintul vieţii să te poarte pe aripi sfinte, dincolo de tristeţe, într-un zbor divin. La mulţi ani, dragă mea!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Să primeşti flori de ziua ta, să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

Urări de Florii 2018 pentru mama, tata, frate, soră, bunică, bunic, soție, soț, prieteni, iubită, soacră, colegi, mătușă, unchi sau verișori

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele.

Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, să-ţi umple sufletul de voie bună. La multi ani!

Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI!

O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă.

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

La multi ani de ziua numelui!Fiind o zi de sarbatoare crestineasca, nu-mi vine decat sa ma gindesc la Dumnezeu si sa-l rog sa ocroteasca familiile noastre si pe cei dragi ai nostri, oriunde s-ar afla, si sa binecuvinteze vremurile si lumea in care traim.

Motoceii sa va intre in casa cu mult belsug si spor in toate!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

Felicitări de Florii 2018 pentru mama, tata, frate, soră, bunică, bunic, soție, soț, prieteni, iubită, soacră, colegi, mătușă, unchi sau verișori

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Să-ţi fie viaţa un buchet de flori într-o grădină plină de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui!

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşeasca şi să strălucească în calea ta către fericire şi succes. La mulţi ani!

Cărările vieţii să te poarte pe aripi sfinte, într-un zbor divin, plin de binecuvântare, iubire, credinţă şi speranţă! La mulţi ani!

De Florii să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare! La mulţi ani!

De Florii, izvorul etern al iubirii să îţi învăluie sufletul în cununi de bucurie, în parfumul speranţei şi în razele credinţei. La mulţi ani!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori înmiresmate, gânduri alese şi multă iubire! La mulţi ani de Florii!

Dumnezeu să-ţi poate paşii pe cărări plăcute Lui, să-ţi umple inima cu bucurie şi ochii de lumină, să-ţi însenineze faţa cu un surâs şi gura ta să dea slavă Lui. Fiecare zi să-ţi fie sărbătoare! La mulţi ani de Florii!

SMS-uri de Florii 2018 pentru mama, tata, frate, soră, bunică, bunic, soție, soț, prieteni, iubită, soacră, colegi, mătușă, unchi sau verișori

În Duminica Floriilor am rugat adierea vântului să îţi aducă un buchet înmiresmat, gânduri bune, linişte, bucurie şi iubire! La mulţi ani!

Îţi doresc ca fiecare zi să-ţi fie o binecuvântare, să ai credinţă vie şi inima să-ţi fie plină de puterea Duhului Sfânt, Dumnezeu să te călăuzească şi să-ţi fie aproape, iar bucuria în Hristos deplină! La mulţi ani!

Draga mea Narcisa, ocupi un loc special in peisajul admirabil al primaverii precum si in sufletul meu. Esti speciala si unica! La multi ani de Florii!

Draga Violeta, esti mica si gingasa, inocenta si frumoasa. De Florii sa ai parte doar de bucurii. La multi ani!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori, ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!

E timpul sa renastem odata cu Primavara, e timpul sa spunem “La Multi Ani!” celei mai frumoase flori din viata noastra!

Esti asemeni Narcisei, care este simbolul prieteniei, al bucuriei, al sinceritatii, al discretiei si al modestiei. La multi ani!

Cele mai frumoase mesaje de Florii 2018 pentru mama, tata, frate, soră, bunică, bunic, soție, soț, prieteni, iubită, soacră, colegi, mătușă, unchi sau verișori

Esti asemeni unei raze de soare intr-un noian de zapada, unui porumbel alb care isi face loc prin negura vremei, unui fir de floare care mijeste din pamantul inghetat, unei scantei de lumina din cerul azuriu, unei soapte de iubire din adancul sufletului meu. La Multi Ani!

Esti asemenilor florilor de la care ai primit numele, gingasa, cu un parfum imbietor, pura si sincera. La multi ani Lacrimioara!

Esti o persoana minunata si vesela. Fata ta zambitoare si inima calda imi lumineaza ziua. Sper ca de Florii sa ai parte de o zi cum esti tu… minunata!

Azi intră-n Ierusalim/Călare pe mânz asin. De popor e aşteptat, Ca un mare împărat.

O, minune! O, minune! Şi ţie numai bine, La mulţi ani!

E sărbătoare la Florii Cum n-a mai fost vreodată, Căci Cel prezis de profeţii, Azi în Ierusalim s-arată. Îţi doresc mulţi ani şi o viaţă minunată.

La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel! Acesta este unul dintre cele mai haioase mesaje de Florii.

Să vă dea Dumnezeu sănătate de Florii!

La mulți ani, Florine! O zi plină de sănătate!

Ești cea mai frumoasă floare! La mulți ani, Florentina!

MESAJE DE FLORII: Cele mai frumoase FELICITARI DE FLORII

MESAJE DE FLORII.  Crestinii sarbatoresc de Florii atat intrarea lui Iisus in Ierusalim, cat si pe cei care poarta nume de flori. Anul aceasta, pregateste-te din timp si cauta cele mai frumoase mesaje de Florii. Surprinde persoanele dragi din viata ta cu urari magice menite sa le faca ziua speciala.

 

Vrei sa ii feliciti pe cei dragi, insa nu ai inspiratie? Citeste aceste mesaje de Florii si alege-le pe cele care te emotioneaza cel mai mult. Atat familia, cat si prietenii vor aprecia gestul tau si se vor simti minunat de ziua lor.

Astazi este ziua florilor si am rugat adierea vantului sa iti daruiasca un buchet mare stropit cu acorduri muzicale si arome inspititoare. Iti doresc sa ai parte de o zi magica de Florii!

Multa bucurie, sanatate, ganduri bune si vise implinite celei mai frumoase flori de pe pamant. La multi ani de ziua numelui!

Fie ca viata ta sa fie ca un buchet de flori: colorata si plina de esente frumoase. La multi ani unei flori speciale!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani de Florii!

Exista flori în gradina, exista flori in parc, dar niciuna nu mi se pare atat de speciala ca tine. Esti cea mai frumoasa floare din viata mea si te iubesc enorm.

Pentru ca esti minunata, toate florile din lume ureaza „La multi ani!” unei alte flori.

Dintr-o lume plina de flori, tu esti trandafirul meu si vreau sa ramai mereu alaturi de mine. La multi ani, floare draga!

URARI DE FLORII

O zi minunata incepe cu o floare, de aceea tu esti prima persoana pe care imi doresc sa o vad in fiecare dimineata. La multi ani!

In aceasta zi speciala iti doresc sa fii gingasa ca un ghiocel, zglobie ca un fluture si fericita ca o pasare libera. La multi ani, draga mea!

Iti urez din adancul sufletului sa ai parte de impliniri, sanatate, dragoste si noroc la orice pas, iar anii peste care vei trece sa te mangaie ca o raza de soare.

Adevarata frumusete vine din suflet si incalzeste lumea cu bunatatea, onestitatea si compasiunea ei. Esti o persoana frumoasa atat in interior, cat si la exteriror. La multi ani!

Sarbatoarea de Florii sa aduca in casa ta frumusetea si parfumul florilor de primavara. La multi ani!
Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca o serbezi, in parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de Florii!

Draga… (numele persoanei), esti mica si gingasa, inocenta si frumoasa. De Florii sa ai parte doar de bucurii. La multi ani!

 

MESAJE DE FLORII 2018:Colectie cu mesaje de Florii – cea mai buna sursa de inspiratie

Vrei sa ii feliciti pe cei dragi, insa nu ai inspiratie? Citeste aceste mesaje de Florii si alege-le pe cele care te emotioneaza cel mai mult. Atat familia, cat si prietenii vor aprecia gestul tau si se vor simti minunat de ziua lor.

Astazi este ziua florilor si am rugat adierea vantului sa iti daruiasca un buchet mare stropit cu acorduri muzicale si arome inspititoare. Iti doresc sa ai parte de o zi magica de Florii!

Multa bucurie, sanatate, ganduri bune si vise implinite celei mai frumoase flori de pe pamant. La multi ani de ziua numelui!

Fie ca viata ta sa fie ca un buchet de flori: colorata si plina de esente frumoase. La multi ani unei flori speciale!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani de Florii!

Exista flori în gradina, exista flori in parc, dar niciuna nu mi se pare atat de speciala ca tine. Esti cea mai frumoasa floare din viata mea si te iubesc enorm.

Pentru ca esti minunata, toate florile din lume ureaza „La multi ani!” unei alte flori.

Dintr-o lume plina de flori, tu esti trandafirul meu si vreau sa ramai mereu alaturi de mine. La multi ani, floare draga!

O zi minunata incepe cu o floare, de aceea tu esti prima persoana pe care imi doresc sa o vad in fiecare dimineata. La multi ani!

urari de Florii

In aceasta zi speciala iti doresc sa fii gingasa ca un ghiocel, zglobie ca un fluture si fericita ca o pasare libera. La multi ani, draga mea!

Iti urez din adancul sufletului sa ai parte de impliniri, sanatate, dragoste si noroc la orice pas, iar anii peste care vei trece sa te mangaie ca o raza de soare.

Adevarata frumusete vine din suflet si incalzeste lumea cu bunatatea, onestitatea si compasiunea ei. Esti o persoana frumoasa atat in interior, cat si la exteriror. La multi ani!

Sarbatoarea de Florii sa aduca in casa ta frumusetea si parfumul florilor de primavara. La multi ani!

Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca o serbezi, in parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de Florii!

Draga… (numele persoanei), esti mica si gingasa, inocenta si frumoasa. De Florii sa ai parte doar de bucurii. La multi ani!

MESAJE DE FLORII, URARI DE FLORII, SMS-URI DE FLORII

Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La Multi Ani!

Pentru ca esti o persoana deosebita, toate florile din lume ureaza un sincer La Multi Ani unei alte flori.

Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii. La Multi Ani!

Totul pe lume se schimba doar florile se deschid in fiecare primavara. Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!

Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea realizari. La multi ani unei persoane deosebite!

Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!

La multi ani, sanatate si fericire! Sa ciocnim un paharel , celebrand un Floricel.

Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata DUMNEZEIASCA.

Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Florii alese si zile senine, saptamana mare sa te tina in leagan de flori si lumina curata. La Multi Ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de ziua numelui!

FLORII 2018: Obiceiuri şi tradiţii

 Sărbătoarea intrării Domnului în Ierusalim a fost suprapusă peste cea a zeiţei romane a florilor, Flora, de unde şi denumirea populară pe care a primit-o. Astfel, pe lângă sărbătoarea creştină a intrării Mântuitorului în Ierusalim au apărut şi nenumărate obiceiuri şi tradiţii, atât în mediul rural, cât şi în cel urban, cele mai multe de sorginte păgână.

De exemplu, de Florii se obişnuieşte să se facă „de ursită”, astfel că fetele aflau, prin diverse procedee, dacă se vor căsători sau nu în acel an. Tot de Florii, mărţişorul purtat până în această zi se pune pe ramurile unui pom înflorit sau pe un măceş, iar zestrea se scoate din casă pentru aerisire.

Înaintea sărbătorii, fetele nemăritate din Banat şi Transilvania obişnuiesc să pună o oglindă şi o cămaşă curată sub un păr altoit. După răsăritul soarelui, aceste obiecte sunt folosite în farmece pentru noroc în dragoste şi sănătate.

De asemenea, la miezul nopţii se fierbe busuioc în apă, iar dimineaţa fetele se spală pe cap cu această fiertură, ca să le crească părul frumos şi strălucitor. Ce rămâne se toarna la rădăcina unui păr, în speranţa că băieţii se vor uita după ele, ca după un copac înflorit.

În popor se mai spune că cine îndrăzneşte să se spele pe cap în ziua de Florii fără apă descântată şi sfinţită riscă să albească.

La toate popoarele creştine pot fi întâlnite diferite obiceiuri, unele chiar similare celor de la noi, majoritatea având în prim-plan palmierul sau salcia. Aceste tradiţii nu au nimic în comun cu spiritul creştinesc al praznicului Intrării Mântuitorului în Ierusalim.

Creştinii prăznuiesc Intrarea Mântuitorului în Ierusalim participând la Sfânta Liturghie, împodobind cu ramuri de salcie sfinţită icoanele, uşile şi ferestrele gospodăriilor lor şi păstrând rânduiala postului. Aceste ramuri sfinţite se păstrează peste an, fiind folosite cu credinţă la tămăduirea diferitelor boli. Oamenii obişnuiesc şi să înfigă aceste ramuri în straturile proaspăt semănate, să le pună în hrana animalelor sau să le aşeze pe morminte. Ramurile verzi simbolizează castitatea, dar şi renaşterea vegetaţiei, amintind totodată de ramurile cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, în această zi.

În sâmbăta dinaintea Floriilor, femeile din unele zone ale ţării aduc ofrandă de pomenire a morţilor împărţind plăcinte de post. Tot în sâmbăta Floriilor se mai făcea un ceremonial complex numit Lazăriţa, după modelul colindelor, la care participau doar fetele. Una dintre fete, numită „Lazăriţa”, se îmbraca în mireasă şi colinda, împreună cu celelalte, în faţa ferestrelor caselor unde erau primite. Lazăriţa se plimba cu paşi domoli, înainte şi înapoi, în cercul format de colindătoarele care povestesc, pe o melodie simplă, drama lui Lazar sau „Lazărica”: plecarea lui Lazăr de acasă cu oile, urcarea în copac pentru a da animalelor frunză, moartea neaşteptată prin căderea din copac, căutarea şi găsirea trupului neînsufleţit de către surioarele lui, aducerea acasă, scăldatul ritual în lapte dulce, îmbrăcarea mortului cu frunze de nuc şi aruncarea scaldei mortului pe sub nuci.

În trecut, ramura de salcie sfinţită era folosită şi în scopuri terapeutice. Oamenii înghiţeau mâţişori de pe ramura de salcie pentru a fi feriţi de diferite boli, iar bătrânele se încingeau cu salcia ca să nu le mai doară şalele.

De asemenea, exista şi obiceiul ca părinţii îi lovească pe copii cu nuieluşa de salcie când veneau de la biserică, pentru a creşte sănătoşi şi înţelepţi.

De Florii, arabii aprind candele, împodobite cu flori, pe care le pun printre frunze de palmier, iar grecii împletesc cruci din tulpini. La popoarele slave este obiceiul ca cei apropiaţi să îşi dăruiască ramuri de salcie în această zi.

MESAJE DE FLORII, URARI DE FLORII, SMS-URI DE FLORII

Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La Multi Ani!

Pentru ca esti o persoana deosebita, toate florile din lume ureaza un sincer La Multi Ani unei alte flori.

Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii. La Multi Ani!

Totul pe lume se schimba doar florile se deschid in fiecare primavara. Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!

Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea realizari. La multi ani unei persoane deosebite!

Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!

La multi ani, sanatate si fericire! Sa ciocnim un paharel , celebrand un Floricel.

Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata DUMNEZEIASCA.

Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Florii alese si zile senine, saptamana mare sa te tina in leagan de flori si lumina curata. La Multi Ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de ziua numelui!

FLORII 2018: Obiceiuri şi tradiţii

 Sărbătoarea intrării Domnului în Ierusalim a fost suprapusă peste cea a zeiţei romane a florilor, Flora, de unde şi denumirea populară pe care a primit-o. Astfel, pe lângă sărbătoarea creştină a intrării Mântuitorului în Ierusalim au apărut şi nenumărate obiceiuri şi tradiţii, atât în mediul rural, cât şi în cel urban, cele mai multe de sorginte păgână.

De exemplu, de Florii se obişnuieşte să se facă „de ursită”, astfel că fetele aflau, prin diverse procedee, dacă se vor căsători sau nu în acel an. Tot de Florii, mărţişorul purtat până în această zi se pune pe ramurile unui pom înflorit sau pe un măceş, iar zestrea se scoate din casă pentru aerisire.

Înaintea sărbătorii, fetele nemăritate din Banat şi Transilvania obişnuiesc să pună o oglindă şi o cămaşă curată sub un păr altoit. După răsăritul soarelui, aceste obiecte sunt folosite în farmece pentru noroc în dragoste şi sănătate.

De asemenea, la miezul nopţii se fierbe busuioc în apă, iar dimineaţa fetele se spală pe cap cu această fiertură, ca să le crească părul frumos şi strălucitor. Ce rămâne se toarna la rădăcina unui păr, în speranţa că băieţii se vor uita după ele, ca după un copac înflorit.

În popor se mai spune că cine îndrăzneşte să se spele pe cap în ziua de Florii fără apă descântată şi sfinţită riscă să albească.

La toate popoarele creştine pot fi întâlnite diferite obiceiuri, unele chiar similare celor de la noi, majoritatea având în prim-plan palmierul sau salcia. Aceste tradiţii nu au nimic în comun cu spiritul creştinesc al praznicului Intrării Mântuitorului în Ierusalim.

Creştinii prăznuiesc Intrarea Mântuitorului în Ierusalim participând la Sfânta Liturghie, împodobind cu ramuri de salcie sfinţită icoanele, uşile şi ferestrele gospodăriilor lor şi păstrând rânduiala postului. Aceste ramuri sfinţite se păstrează peste an, fiind folosite cu credinţă la tămăduirea diferitelor boli. Oamenii obişnuiesc şi să înfigă aceste ramuri în straturile proaspăt semănate, să le pună în hrana animalelor sau să le aşeze pe morminte. Ramurile verzi simbolizează castitatea, dar şi renaşterea vegetaţiei, amintind totodată de ramurile cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, în această zi.

În sâmbăta dinaintea Floriilor, femeile din unele zone ale ţării aduc ofrandă de pomenire a morţilor împărţind plăcinte de post. Tot în sâmbăta Floriilor se mai făcea un ceremonial complex numit Lazăriţa, după modelul colindelor, la care participau doar fetele. Una dintre fete, numită „Lazăriţa”, se îmbraca în mireasă şi colinda, împreună cu celelalte, în faţa ferestrelor caselor unde erau primite. Lazăriţa se plimba cu paşi domoli, înainte şi înapoi, în cercul format de colindătoarele care povestesc, pe o melodie simplă, drama lui Lazar sau „Lazărica”: plecarea lui Lazăr de acasă cu oile, urcarea în copac pentru a da animalelor frunză, moartea neaşteptată prin căderea din copac, căutarea şi găsirea trupului neînsufleţit de către surioarele lui, aducerea acasă, scăldatul ritual în lapte dulce, îmbrăcarea mortului cu frunze de nuc şi aruncarea scaldei mortului pe sub nuci.

În trecut, ramura de salcie sfinţită era folosită şi în scopuri terapeutice. Oamenii înghiţeau mâţişori de pe ramura de salcie pentru a fi feriţi de diferite boli, iar bătrânele se încingeau cu salcia ca să nu le mai doară şalele.

De asemenea, exista şi obiceiul ca părinţii îi lovească pe copii cu nuieluşa de salcie când veneau de la biserică, pentru a creşte sănătoşi şi înţelepţi.

De Florii, arabii aprind candele, împodobite cu flori, pe care le pun printre frunze de palmier, iar grecii împletesc cruci din tulpini. La popoarele slave este obiceiul ca cei apropiaţi să îşi dăruiască ramuri de salcie în această zi.

Mesaje de Florii pentru cei dragi. Cele mai frumoase urări, felicitări și SMS-uri pentru familie, prieteni, soț, soție, mamă, tată, iubit, iubită. Urări de La mulți ani, pentru cei care își serbează onomastica în Duminica Floriilor.

Dacă toată lumea îți dorește să ai parte de o zi minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări. La mulți ani!Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sarbatoare. La mulţi ani, iubita mea!

Să ai o zi frumoasă și să te bucur de numele pe care îl porți. La mulți ani!

 

Deoarece reprezinți pentru mine frumusețea unei orhidee, gingășia unui ghiocel șiparfumul unui trandafir, îți urez un sincer “La Mulți Ani!”!

Florii alese şi zile senine, săptămâna patimilor să te ţină în leagăn de flori şi lumină curată Dumnezeiască.

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti.

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru: unei flori. La mulți ani de ziua numelui!

Mesaje de Florii – Urări, felicitări și SMS-uri pentru cei dragi

O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare și un sincer La mulți ani! Să crești mare și frumoasă și să fii și sănătoasă!

De Florii, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea ce izvoresc dintr-o inima mare și iubitoare. La mulți ani tată!

La mulți ani, Florin/Florian/Florina/Florentina! Succes pe toate planurile vieții!

Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îţi demostreze cât de mult ţin la tine! La Mulţi Ani, soțul meu!

Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele, aducătoare de bucurii!

Această zi să îți aducă atâtea flori încât să te pierzi printre ele și la fel de multe declarații de dragoste. Tu eşti singura mea floare de pe pământ!Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui!

Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sarbatoare. La mulţi ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La multi ani înfloritori!

Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta, În parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de ziua numelui!

La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un „Floricel”.

Mesaje de Florii – Urări, felicitări și SMS-uri pentru cei dragi

Ziua numelui să-ti fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!

De ziua ce-ţi surâde-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.

O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani, soția mea!

Pentru că m-ai iubit cu gingășia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir și căldura unei flori de camp, îți multumesc de ziua ta. O primăvară frumoasă, mami!

Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer „La mulți ani” unei alte flori!

La mulți ani bunico! Îți mulțumesc că m-ai învățat să cred în lucrurile mărunte și să mă bucur cu tot sufletul de bogăția culorilor vieții.

Să-ţi fie viaţa un buchet de flori într-o grădină plină de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

Fie că pe oriunde ai merge, trandafiri să-ți răsară în cale și garoafe să-ți rămână în urmă. La mulți ani de Florii!

Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele: să calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare, sa ai în ochii tăi priviri ca razele de soare, să ai o viață ca-n povesti, cu vise împlinite, sa dărui celui ce iubești doar clipe fericite… La Mulți Ani!

Mireasma Floriilor să-ți intre în casă cu mult belșug și spor în toate! La mulți ani!

Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta… soarele a aflat şi el, luna… da, şi ea! Fericire le-a adus, mie… împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulţi ani!

Draga mea, ocupi un loc special în peisajul admirabil al primăverii precum și în sufletul meu. Ești specială și unică! La mulți ani de Florii!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui!

Mesaje de Florii 2018. Sărbătorește-i pe cei dragi

Mesaje de Florii 2018 Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

 

Mesaje de Florii 2018 Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Mesaje de Florii 2018 Pentru că eşti minunată, toate florile din lume urează “la mulţi ani!” unei alte flori.

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

Mesaje de Florii 2018 Dimineți senine de Florii

Mesaje de Florii 2018 Aş vrea de aici să vii, în alte lumi senine, în dimineaţa de Florii, să mă cunun cu tine.

La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un “Floricel”.

Mesaje de Florii 2018 Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Mesaje de Florii 2018 Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

Mesaje de Florii 2018 O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

Mesaje de Florii 2018 La muţi ani floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!

Mesaje de Florii 2018 Te iubesc floricel şi îţi doresc un la mulţi ani frumuşel!

Mesaje de Florii 2018 Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La Mulţi Ani!

Mesaje de Florii 2018 Eşti cea mai frumoasă dintre toate florile de pe Pământ! La Mulţi Ani!

Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer „La Mulţi Ani!”

Nicio floare nu se compară cu frumuseţea ta! La Mulţi Ani!

Mesaje de Florii 2018 Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îţi demostreze cât de mult ţin la tine! La Mulţi Ani!

Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

Mesaje de Florii 2018 De ziua ta, toate florile din lume să îţi ureze „La Mulţi Ani!”

Mesaje de Florii 2018 Eşti persoana care mi-a luminat viaţa şi mi-a încălzit sufletul! La Mulţi Ani!

Frumuseţea trandafirilor şi gingăşia narciselor pălesc în faţa ta! Eşti cea mai preţioasă floare! La Mulţi Ani!

Cerul se înseninează de fiecare dată când păşeşti afară, vântul adie domol, iar păsările ciripesc de îndată ce te văd pe tine! La Mulţi Ani, floarea mea iubită!

Mesaje de Florii 2018 În ziua dedicată şie, floarea vieţii mele, îţi zic un călduros „La Mulţi Ani!”

Mesaje de Florii 2018 Viață plină de căldură

Mesaje de Florii 2018 Fie ca viaţa ta să se umple de căldura, lumina şi dragostea pe care mi le-ai oferit mie! La Mulţi Ani, floarea mea iubită!

Mesaje de Florii 2018 Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI!

Mesaje de Florii 2018 O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă.

Mesaje de Florii 2018 De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Mesaje de Florii 2018 Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!

Mesaje de Florii 2018 

Mesaje de Florii 2018. De ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULȚI ANI! 

Mesaje de Florii 2018 Florii alese și zile senine, săptămâna patimilor să te țină în leagăn de flori și lumină curată Dumnezeiască!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani!

Mesaje de Florii 2018 Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Mesaje de Florii 2018 

Mesaje de Florii 2018 Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de ziua numelui!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astazi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele.

Mesaje de Florii 2018 Ziua numelui să-ti fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Mesaje de Florii 2018 Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

Mesaje de Florii 2018 

Mesaje de Florii 2018 La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!

Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer “La mulți ani” unei alte flori!

Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Motoceii sa vă intre în casa cu mult belşug şi spor în toate. Florile să-ţi fie aproape

Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă…

Mesaje de Florii 2018 

Mesaje de Florii 2018 Azi uita cine eşti şi trezeşte-te la viaţă odată cu natura! Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii!

Totul pe lume se schimbă… doar florile se deschid în fiecare primăvară… Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubita şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii!

Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

Mesaje de Florii 2018 Gingășie de ghiocel

Mesaje de Florii 2018 Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – florile, minuni ale naturii. La mulţi ani!

Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de câmp.

Mesaje de Florii 2018 Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează „la mulţi ani!”

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

Mesaje de Florii 2018 Departe-aş vrea de-aici să vii,/ În alte lumi senine,/ În dimineaţa de Florii/ Să mă cunun cu tine.

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Mesaje de Florii 2018 Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, Pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, În numele ei şi a tot ce-i frumos, Eu îţi doresc fericirea!

Mesaje de Florii 2018 

Mesaje de Florii 2018 De ziua ce-ţi surade-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.

Să primești flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!

Mesaje de Florii 2018 De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!

De Florii zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

Mesaje frumoase de Florii, sărbătoarea care pică anul acesta duminică, pe 1 aprilie. La această dată creștinii ortodocși sărbătoresc intrarea lui Iisus în Ierusalim.

Foarte mulți români își serbează onomastica cu această ocazie, așa că am pregătit pentru voi o mulțime de mesaje frumoase de Florii, felicitări și mesaje cu imagini de Florii. Duminică îi sărbătorim pe cei care poartă numele de Florin, Florina, Florentina, dar și pe cei cu nume de floare ca Margareta, Viorica, Violeta, etc.

Mesaje de Florii pentru prieteni

Avem mesaje frumoase de Florii și pentru prietenii dragi care își serbează ziua onomastică. Nu uita să le urezi ”La mulți ani” printr-un mesaj cu imagine!

Iată și alte idei de mesaje frumoase:

”Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!”

”Ziua numelui să-ti fie plină de bucurie și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!”

”Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o prietenă minunată. La mulți ani înfloritori!”

”Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani de Florii!”

”Pentru cea mai frumoasă floare, un sincer la mulți ani! La mulți ani, Crina!”

Mesaje frumoase de Florii, sărbătoarea care pică anul acesta duminică, pe 1 aprilie. La această dată creștinii ortodocși sărbătoresc intrarea lui Iisus în Ierusalim.

Foarte mulți români își serbează onomastica cu această ocazie, așa că am pregătit pentru voi o mulțime de mesaje frumoase de Florii, felicitări și mesaje cu imagini de Florii. Duminică îi sărbătorim pe cei care poartă numele de Florin, Florina, Florentina, dar și pe cei cu nume de floare ca Margareta, Viorica, Violeta, etc.

Mesaje de Florii pentru prieteni

Avem mesaje frumoase de Florii și pentru prietenii dragi care își serbează ziua onomastică. Nu uita să le urezi ”La mulți ani” printr-un mesaj cu imagine!

Iată și alte idei de mesaje frumoase:

”Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!”

”Ziua numelui să-ti fie plină de bucurie și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!”

”Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o prietenă minunată. La mulți ani înfloritori!”

”Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani de Florii!”

MESAJE de FLORII 2018. Mesaje de Florii 2018 frumoase. SMS-uri, felicitări și urări onomastice de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit, prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua în care, în mod tradițional, persoanele cu nume de flori își aniversează onomastica. 

– Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – florile, minuni ale naturii. La mulţi ani! 

– Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de câmp.

MESAJE de FLORII 2018. – Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

– Departe-aş vrea de-aici să vii,/ În alte lumi senine,/ În dimineaţa de Florii/ Să mă cunun cu tine.

– Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

MESAJE de FLORII 2018. – Motoceii sa vă intre în casa cu mult belşug şi spor în toate. Florile să-ţi fie aproape

– Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă…

– Azi uita cine eşti şi trezeşte-te la viaţă odată cu natura! Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii!

– Totul pe lume se schimbă… doar florile se deschid în fiecare primăvară… Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!

MESAJE de FLORII 2018. – Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubita şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii!

– Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

– Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, Pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, În numele ei şi a tot ce-i frumos, Eu îţi doresc fericirea!

– De ziua ce-ţi surade-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.

URĂRI și MESAJE de FLORII. – Să primești flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!

– Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astazi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele.

– Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer “La mulți ani” unei alte flori!

MESAJE de FLORII 2018. – Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!

–  Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

– De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!

– De Florii zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

MESAJE de FLORII 2018.– Ziua numelui să-ti fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!

– Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

–  Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

– La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!

MESAJE de FLORII 2018.– De ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULȚI ANI!

–  Florii alese și zile senine, săptămâna patimilor să te țină în leagăn de flori și lumină curată Dumnezeiască!

–  Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani!

MESAJE de FLORII 2018.–  Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

– Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de ziua numelui!

– Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

”Pentru cea mai frumoasă floare, un sincer la mulți ani! La mulți ani, Crina!”

Mesaje de Florii pentru Facebook

Dacă vrei să-ți surprinzi prietenii de pe Facebook cu mesaje frumoase de Florii, îți punem la dispoziție felicitări și mesaje cu imagini pe care le poți posta pe Facebook. Nu uita să etichetezi toți prietenii dragi care își serbează onomastica de Florii.

”De ziua ce-ți surâde-n prag, și-i porți frumosul nume, eu îti doresc tot ce-i mai drag și mai frumos pe lume! La mulți ani de Florii!”

”Drumul vieții tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îți păstrezi sufletul tânar și curat, cu trandafiri ca să fii veșnic iubită și cu margarete pentru a-ți aminti mereu să zâmbești. La mulți ani!”

”De ziua numelui vostru, vă doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să vă copleșească și să strălucească în calea voastră către fericire și succes. La mulți ani de Florii!”