MESAJE DE PASTE 2018. Trimite celor dragi cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE. Duminică, 8 aprilie, românii ortodocși sărbătoresc Învierea lui Iisus Hristos sau Paștele. Dacă vreți să trimiteți persoanelor dragi MESAJE DE PASTE, RomaniaTV.net vă vine în ajutor cu cele mai frumioase MESAJE DE PASTE 2018.

07 apr. 2018, 14:22
MESAJE DE PASTE 2018. Trimite celor dragi cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Minunea Învierii să îţi aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Priveşte cu seninătate înainte şi bucură-te de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru tine!

SfinTele sărbători să vă aducă numai gânduri senine, lumină în suflet şi multe bucurii alături de cei dragi. Paşte fericit!

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE

Cu ocazia acestei zile deosebite îţi urez ţie şi familiei un Paşte Fericit şi sănătate că în rest le faci pe toate!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din sufletele noastre. Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre. Paște Fericit alături de cei dragi!

Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și bafta la ciocnit…ouă!

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE

În noaptea Învierii

Când clopotele bat

Şi aici, în depărtare

Iisus Hristos a Înviat!!!

El a Înviat din morţi

O salbă galbenă de porţi

Deschisă către oameni mari,

Să nu aveţi nicicând duşmani!

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE

Pentru a înţelege sacrificiul suprem, trebuie doar să fim mai buni, mai iertători, mai îngăduitori, mai înţelepţi, mereu cu lumină în suflet, gânduri şi simţiri. Hristos a Înviat!

Hristos a Înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului şi a întregului univers, binecuvântată de Lumina Sfântă, să aducă în coşuleţul Iepuraşului zglobiu bunul augur, sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare de toate felurile într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac pufos şi delicios precum veselia şi voia bună!

Fie ca sfintele sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa îmbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în sufletele, inimile şi gândurile celor dragi şi fie că Hristos a Înviat pentru fiecare!

Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre… PAŞTE FERICIT!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare.  Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. SĂRBĂTORI FERICITE ŞI LINIŞTITE!

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE

Un înger blând din cer coboară,
Se roagă-n taină, apoi zboară.
De-acolo sus el ne trimite:
Un zâmbet blând, o rază caldă
Şi trei cuvinte:
Hristos a Înviat!

Această sărbătoare permite deschiderea sufletului spre o lumină divină ce atinge puterea şi magia sărbătorilor!!! Fiţi fericiţi şi iubiţi cu sufletul acest miracol!!! Sărbători fericite!!!

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE

„Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a Înviat!”

„O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!”

„Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a Înviat!”

„Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!”

„Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a Înviat!”

„Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a Înviat!”

„Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!”

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a Înviat!”

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte fericit!”

„Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!”

„E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.”

„Hristos a Înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!”

„Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!”

„Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE

De Paşti…Dincolo de cadouri, de petreceri… se află adevărata semnificaţie a Paştelui, încearcă să-i dai lumină şi să o trăieşti cu adevărat. Hristos a înviat!

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

Fii în sentimentul Paştelui…astăzi fii înţelegător, fii alături de cei dragi, fii cel care le iartă pe toate, fii în sentimentul Paştelui.

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE

A sosit clipa mult asteptata a linistirii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului. Sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să știe să iubească, iar cei bogați să învețe să dăruiască. Hristos a Înviat! Sărbători fericite!

Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!

Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil!

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Mesaje de Paste 2018 – texte pentru felicitari, idei de SMS-uri

– Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori Fericite!;

– Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna;

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE. Alegeţi ce vi se potriveşte din MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase MESAJE SMS DE PASTE.