MESAJE DE PASTE pe care nu ai vrea să le primeşti. Cum poţi afla dacă ai primit MESAJE DE PASTE copiate de pe internet

MESAJELE DE PASTE pe SMS au devenit o obişnuinţă de câţiva ani. Tot mai mulţi români preferă să trimită urări de Paşte copiate de pe site-uri specializate pe internet, din cauza numărului mare de SMS-uri de care dispun. Printre preferatele urătorilor se numără cele care încep cu „Fie ca" sau cele cu iepuraşul darnic.

01 mai 2016, 05:00
MESAJE DE PASTE pe care nu ai vrea să le primeşti. Cum poţi afla dacă ai primit MESAJE DE PASTE copiate de pe internet

MESAJE DE PASTE pecare nu ai vrea să le primeşti. „Fie ca Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre…„. Astfel începe unul dintre cele mai cunoscute mesaje cu urări pentru Paşte. Dacă aţi primit un astfel de mesaj pe telefonul mobil nu înseamnă că expeditorul l-a găsit brusc pe Dumnezeu, ci doar că a copiat SMS-ul direct de pe internet.

Citeşte şi MESAJE de Paşte. Cele mai frumoase şi haioase URĂRI şi felicitări de Sărbători

„Fie că Sfintele Paşti să va lumineze sufletul şi casa, să vă aducă numai bucurie şi sănătate, iar Dumnezeu să vă aibă în pază! Lumina Învierii Domnului să vă călăuzească drumul în viaţă şi să vă aducă linişte şi pace în suflet. Sărbători Fericite alături de cei dragi”, este un mesaj pe care oamenii îl folosesc pentru a nu mai pierde timpul cu editarea unei urări originale.

„Fie că urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune şi fiecare lucru minunat pe care îl faceţi, să vă fie cei dragi alături şi să vă bucuraţi de lumina învierii împreună”, este un alt SMS, la fel de simplu şi rece, care poate fi trimis unei agende întregi.

„Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşiţ, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!”