MESAJE DE SFANTUL DUMITRU: Trimite şi tu urari celor dragi de Sf. Dimitrie cel Nou

MESAJE DE SFÂNTUL DUMITRU. În cazul în care cunoști pe cineva care-și serbează astăzi ziua onomastică, îi poți transmite cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Dumitru.

27 oct. 2016, 05:47
MESAJE DE SFANTUL DUMITRU: Trimite şi tu urari celor dragi de Sf. Dimitrie cel Nou

MESAJE DE SFÂNTUL DUMITRU. În cazul în care cunoști pe cineva care-și serbează astăzi ziua onomastică, îi poți transmite cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Dumitru. 

MESAJE DE SFÂNTUL DUMITRUFie ca toate împlinirile, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!

MESAJE DE SFÂNTUL DUMITRULa mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Dumitru!

MESAJE SFÂNTUL DUMITRU. Îţi urez că ziua numelui să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţă, iar anii ce vin să îţi aducă numai împliniri şi bucurii. La mulţi ani Dumitru!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericit, iubit şi bucuros. La mulţi ani, Dumitru!

MESAJE DE SFÂNTUL DUMITRU. Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi.

MESAJE SFÂNTUL DUMITRU. Sper că sărbătoarea Sfântului Dumitru să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

SFÂNTUL DUMITRU. Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi.

În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viaţă.

MESAJE SFÂNTUL DUMITRU. Multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea dorinţelor atât pe plan profesional cât şi pe cel privat. Să îţi dea Dumnezeu sănătate şi linişte în suflet. Să ţi se împlinească visele şi să te poţi bucură de tot ce ai!

Mesaje şi SMS-uri de Sfântul Dumitru

Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!

La multi ani si voiosie, Domnul alaturi sa-ti fie, bucurii sa-ti daruiasca si nimic sa nu-ti lipseasca! La multi ani Dumitru!

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericit, iubit si bucuros. La multi ani, Dumitru!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Dumitru sa fie simbolul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi.

Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet. Sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai!

In aceasta zi speciala iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor, si fie ca Sfantul Dumitru sa te calauzeasca mereu in viata.

Iti urez ca ziua ta onomastica sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar in lume sa gasesti numai fericire. La Multi Ani, Dumitru!

Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de cei dragi.

Sper sa fiu primul care iti spune la multi ani de aceasta zi deosebita in care se sarbatoreste ziua Sfantului Dumitru.

Onomastica plina de voie buna. La multi ani Dumitru!

Cel mai frumos la multi ani il transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La multi ani si cat mai multi bani si sanatate pentru ca e mai scumpa de cat toate!