MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE 2018: cele mai frumoase mesaje şi felicitari de Sf. Gheorghe

Mesaje de Sfântul Gheorghe 2018. Mii de creștini ortodocși din lumea întreagă prăznuiesc, pe 23 aprilie, una dintre cele mai importate sărbători, de aceea încep să caute din timp mesaje de Sfântul Gheorghe pe care le trimită celor dragi. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem din suflet cele mai frumoase gânduri celor care poartă numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe.  

23 apr. 2018, 04:12

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru familie

La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

„În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire!”

„Dragă George, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer „LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

„Felicitări cu ocazia acestei zile, îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, George!”

„La mulţi ani ! Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa. Fie-vă viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să ţină o viaţă.”

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru persoana iubită

„Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfântul Gheorghe, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit.”

„Dragă Georgeta, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!”

„La mulţi ani Georgiana! Ceea ce îţi doreşti să şi se îndeplinească şi să fii iubită!”

„Liliac înflorit îţi doresc, să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulţi ani Gheorghe!”

„Fie ca începând cu aceasta zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, sa ai doar zile însorite și pline de bucurie. La mulți ani”

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru prieteni

„La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!”

„La Multi Ani, Gheorghe, și sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.”

„Dragă George, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Multi Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie buna. Petrecere frumoasa alături de cei dragi!”

„Să fii mereu tânăr și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți.”

„Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La mulți ani”

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru șefi

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La multi ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani! ”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!”

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!”

Urări inedite în versuri de Sfântul Gheorghe

„Un cer albastru fără nori,

În calea ta să fie,

Să ai în viață numai flori,

Noroc și bucurie!

La Mulți Ani, Gheorghe!”

„Casa plină de bucate

Dragoste pe săturate

Bani la greu

Noroc cu carul

La mulţi ani şi sus paharul!”

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2018. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

MESAJE SF. GHEORGHE. Iti urez „La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!

Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai.

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2018. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

La multi ani si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

an la data fixa, pe 23 aprilie. Multe dintre persoanele dragi noua poarta acest minunat nume sau derivate ale acestuia. Fiti alaturi de ei si transmite-le un gand frumos. Va oferim o colectie de mesaje, sms-uri, urari si felicitari de Sfantul Gheorghe. Uram si noi, pe aceasta cale, un sincer „La multi ani!” tuturor celor ce poarta numele Sfantului Gheorghe.

Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatia prieteni care sa fie langa tine, la greu si la bine! La multi ani Gheorghe!

Astazi este ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. La multi ani, Gheorghe!

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2018. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu – Gheorghe. Iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de cei dragi sufletului tau!

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani multa sanatate, realizari si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2018. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Cu ocazia zilei tale onomastice iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune: sanatate, iubire, bucurii si momente frumoase alaturi de cei dragi. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

De Sfantul Gheorghe sa ne amintim sa fim mai buni si mai darnici! La multi ani!

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Gheorghe!

De ziua ta, o lume ne desparte, insa te simt aici, chiar daca esti departe. La multi ani, de la mare departare. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, fericit si bucuros. La multi ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

Fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfantul Gheorghe cat mai frumoasa!

Gandurile care se indreapta spre tine sunt la fel de minunate precum primele flori ale primaverii. Sper ca ziua de Sfantul Gheorghe sa fie la fel de fericita asa cum iti doresc sa-ti fie intreaga viata.

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2018. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Gheorghe, iti urez sa fii mereu fericit, sanatatos si plin de bucurie. La multi ani!

In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorinteleor si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu in viata. La multi ani!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viata si iti urez un sincer La Multi Ani !

Iti multumesc pentru fiecare zambet pe care il aduci in viata mea… si sa stii ca de cand te-am cunoscut mi se spune ca zambesc mereu. La multi ani Gheorghe!

Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Gheorghe sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. La multi ani!

Iti urez ca ziua ta sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in lumea sa gasesti numai fericire! La multi ani, Gheorghe!

Iti urez La Multi Ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. Multa sanatate!

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2018. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Iti urez sa fii binecuvantat/binecuvantata cu o zi frumoasa! La multi ani Gheorghe!

La multi ani Gheorghe, plini de fericire si impliniri! Sa ai parte numai zambete si soare in calea ta!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

La multi ani si voiosie, Domnul alaturi de tine sa fie, bucurii sa-ti daruiasca, nimica sa nu-ti lipseasca! La multi ani!

La Multi Ani! Sfantul Gheorghe sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale.

Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi.

La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara!

Multa sanatate Gheorghe din partea mea, un prieten care nu te uita! La multi ani!

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani, Gheorghe!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Sfantul Gheorghe, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace! La multi ani cu impliniri, presarat cu momente frumoase in viitor!

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE 2018. Cele mai frumose urări, SMS-uri şi FELICITĂRI de 23 APRILIE.

Viata este frumoasa si merita traita, draga Gheorghe! La multi ani si te asteptam la petrecere!

Zambeste, iubeste, daruieste … e momentul unui nou inceput. La multi ani George!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

URĂRI SF. GHEORGHE. Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!

FELICITĂRI SF. GHEORGHE. Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!

MESAJE SF. GHEORGHE. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

MESAJE de Sfantul Gheorghe : „Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi, Gheorghe!”

Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu eşti special(a) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

MESAJE de  Sfantul Gheorghe : La Mulţi Ani, Gheorghe, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

MESAJE de  Sfantul Gheorghe : Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

MESAJE de  Sfantul Gheorghe : La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

MESAJE de  Sfantul Gheorghe : „Dragă Gheroghe, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer “LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

MESAJE de  Sfantul Gheorghe : „Felicitări cu ocazia acestei zile, îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, George!”

MESAJE de  Sfantul Gheorghe : De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

MESAJE de  Sfantul Gheorghe : „Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!”

MESAJE de  Sfantul Gheorghe : „Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi, Gheorghe!”

MESAJE de  Sfantul Gheorghe : „În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire.

MESAJE de  Sfantul Gheorghe : „Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Gheorghe!”

MESAJE de  Sfantul Gheorghe : „Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină şi sănătate. La munţi ani”

MESAJE de  Sfantul Gheorghe : „Fie ca începând cu această zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, să ai doar zile însorite şi pline de bucurie. La muţi ani”

URĂRI de Sfântul Gheorghe : În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei îţi urez multă sănătate şi fericire. La mulţi ani de Sf. Gheorghe.

URĂRI de Sfântul Gheorghe : În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtaţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, vă urez multă sănătate şi fericire!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu eşti special(a) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : De ziua numelui tău îţi doresc să ai parte de succes, împliniri şi sănătate. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească în viaţă. La mulţi ani!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Dragă George, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer La Mulţi Ani, să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros La Mulţi Ani, sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Să fii mereu tânăr(a) şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi.

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Să ai parte de sănătate, multe realizări şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulţi ani, de Sfântul Gheorghe!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei îţi urez multă sănătate şi fericire. La mulţi ani de Sf. Gheorghe.

URĂRI de Sfântul Gheorghe : În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtaţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, vă urez multă sănătate şi fericire!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu eşti special(a) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : De ziua numelui tău îţi doresc să ai parte de succes, împliniri şi sănătate. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească în viaţă. La mulţi ani!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Dragă George, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer La Mulţi Ani, să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros La Mulţi Ani, sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Să fii mereu tânăr(a) şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi.

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Să ai parte de sănătate, multe realizări şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulţi ani, de Sfântul Gheorghe!

URĂRI de Sfântul Gheorghe : Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!