MESAJE DE SFINŢII MIHAIL şi GAVRIIL. Trimite şi tu o URARE celor care poartă numele sfinţilor Mihai şi Gavriil

MESAJE DE SFINŢII MIHAIL şi GAVRIIL. Sfinţii Mihail şi Gavriil sunt cinstiţi în fiecare an în data de 8 noiembrie. Este o zi importantă în calendarul ortodox, dar şi în calendarul popular, fiind însoţită de numeroase obiceiuri şi superstiţii. De aceea, de Sfantul Mihail si Gavriil, am ales câteva dintre cele mai simple şi frumoase urări şi mesaje de "La Multi Ani!" pe care le puteţi trimite prin SMS sau e-mail celor dragi care poartă numele de Mihai, Mihaela, Gabriel sau Gabriela.

RomaniaTV.net
07 nov. 2013, 21:44
MESAJE DE SFINŢII MIHAIL şi GAVRIIL. Trimite şi tu o URARE celor care poartă numele sfinţilor Mihai şi Gavriil

MESAJE DE SFINŢII MIHAIL şi GAVRIIL.  „Arhanghelul Mihail, înger al adevarului şi dreptăţii să-ti stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ti arate destinul. La multi ani!”

Citeşte şi: Ortodocşii îi sărbătoresc, vineri, pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil

„Ingerul Mihail sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La multi ani!”

Citeşte şi: Obiceiuri şi SUPERSTIŢII de Sfinţii Mihail şi Gavril. Ce se poate întâmpla dacă lucrezi în această zi

„Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita. Sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!”

„La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii, impliniri si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!”

„Fie ca sfintii care te protejeaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!”

„De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa ti se indeplineasca macar jumatate din dorintele pe care o sa ti le pui!”

„Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!”

„Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!”

„Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani!”

„Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf. Mihail si Gavril si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!”