Mesaje de Ziua Îndrăgostiţilor 2018. Cele mai frumoase mesaje cu care să-ţi impresionezi iubita de Valentine’s Day 2018

Oricât de ocupați ar fi, de Valentine’s Day 2018, oamenii își fac timp pentru persoana iubită și încearcă să o impresioneze cu orice preț. Pe lângă darurile simbolice, mesajele scrise din suflet sunt întotdeauna un cadou inspirat.

RomaniaTV.net
13 feb. 2018, 08:25
Mesaje de Ziua Îndrăgostiţilor 2018. Cele mai frumoase mesaje cu care să-ţi impresionezi iubita de Valentine’s Day 2018

Mesaje de Valentine’s Day pentru el

„Tu ai făcut ca singurătatea care îmi umplea zilele să plece pentru totdeauna. Mi-ai adus în schimb liniște interioară, un sentiment de bine și multă, multă iubire și fericire. Te iubesc, dragul meu!”

„Tu ești cel pe care îl iubesc și alături de care îmi doresc să mă trezesc în fiecare zi. Noi nu avem nevoie de o zi specială pentru a ne demonstra iubirea, noi ne iubim în fiecare secundă. Te iubesc!”

„Această zi specială e un motiv în plus să îți spun că toată viața mea, toate gândurile mele, toate trăirile mele, ți le dedic ție.”

„Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seama ce mult însemni pentru mine!”

„Nu îți voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese, nu voi compune cântece de dragoste și nici nu îți voi scrie o scrisoare romantică. Îți voi spune doar că TE IUBESC mai mult decât orice.”

Mesaje de Valentine’s Day pentru ea

„Ești cea mai frumoasă femeie, dar nu ochii migdalați mă fac să te iubesc nebunește. Te iubesc pentru că lângă tine trec mai ușor peste toate și simt că am puterea să o iau în fiecare zi de la capăt. Te iubesc, iubito!” 

„Tu ești singura care îmi cunoaște cea mai intimă dorință și tu ești singura care mi le îndeplinește pe toate. Vreau ca astăzi să te simți specială și să zâmbești în fiecare minut. Te iubesc!”

„Ești persoana care îmi înseninează ziua și care mă face să simt că trăiesc cu adevărat. Nu pot decât să te iubesc foarte mult și să îți arăt în fiecare moment cât de importantă ești pentru mine.”

„Cel mai bogat bărbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai faimos bărbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent bărbat…nici nu pot să îmi dau seama ce-ar face un astfel de bărbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai îndrăgostit dintre bărbați și acesta este darul meu. Te iubesc!”

„Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa! Ești cea mai importantă pentru mine și te iubesc mai mult decât îți poți imagina.”

Mesaje de Valentine’s Day haioase

„Mi-e frică să merg cu maşina când sunt cu tine. Pentru că alături de tine sunt beat de fericire şi ar putea să-mi ia permisul.”

„Sunt la dietă, aşa că de Valentine’s Day poţi să-mi cumperi bijuterii în loc de bomboane de ciocolată. Te iubesc! „

„Chiar dacă am tuse, durere-n gât, frisoane și stări de oboseală, dragostea pentru tine mă bagă-n boală.”

„Dacă îmi pierd buzele, te sărut cu ochii, dacă îmi pierd ochii te sărut cu inima, iar dacă îmi pierd inima sigur o găsesc la tine. Te iubesc!”

„Dimineața nu mănânc, mă gândesc la tine, la amiaza nu pot mânca, mă gândesc la tine, seara nu pot manca, ma gândesc la tine, iar noaptea nu pot dormi de foame!”

Mesaje de Valentine’s Day scurte

„Te iubesc și însemni enorm pentru mine!”

„Să iubeşti nu e nimic, să fii iubit e ceva, să iubeşti şi să fii iubit este totul.”

„Îți mulțumesc pentru fericire și pentru fiecare moment în care îmi arăți ce înseamnă iubirea. Te iubesc!”