Mesaje din lumea de dincolo. Ce îi transmite copilul ucis de câini mamei sale VIDEO

Mama lui Ionuţ spune că băieţelul ei îi trimite mesaje care îi sfâşie inima. În casa familiei Anghel au avut loc în ultimul timp întâmplări stranii pe care mama copilului nu le poate explica decât printr-o intervenţie a supranaturalului, informează România TV.

11 nov. 2013, 13:35
Mesaje din lumea de dincolo. Ce îi transmite copilul ucis de câini mamei sale VIDEO

Primele semne de la Ionuţ, copilul ucis de câini în Capitală, au pus-o pe gânduri pe mama lui. Andreea Anghel se temea să le priceapă semnificaţia, dar simţea că lucrurile nu pot fi doar simple coincidenţe.

Lui Ionuţ îi plăcea să adune sticlele goale din casă şi să le arunce la gunoi. Mama lui Ionuţ a povestit, pentru România TV, un moment straniu. În urmă cu câteva zile, o sticlă goală din plastic, aflată pe masa din bucătărie, s-a rostogolit direct în coşul de gunoi.

O altă întâmplare ciudată: mama lui Ionuţ a găsit un fir verde de busuioc. Planta, la început firavă şi-a croit drum printre buruieni, a crescut şi acum e la un pas să înflorească. Nu poate fi o coincidenţă, mărturiseşte Andreea Anghel.

„Pentru noi totul e schimbat. În loc să mergem în parc, cum mergeam cu Ionuţ şi cu Andrei, venim aici şi stăm lângă Ionuţ altfel decât stăteam înainte”, a spus tatăl băieţelului.

Mama lui Ionuţ ne-a povestit un alt moment care a făcut-o să-i bată inima cu putere. Într-o zi a vrut să aşeze câteva cărţi în bibliotecă. Una a căzut jos. A ridicat-o şi s-a uitat la titlu: „Mama şi copilul”.

În amintirea lui Ionuţ, mama lui a postat pe Internet un mesaj emoţionant. „Ne-ai adus patru ani frumoşi, fericiţi şi împliniţi… Aş da orice să îmi mai dai un pupic dulce, aşa cum numai tu ştiai. Te vom iubi veşnic până când ne vom revedea!

Citeşte şi ULTIMELE CLIPE din viaţa lui Ionuţ, copilul ucis de câini, povestite de părinţi