MESAJE HAIOASE de VALENTINE’S DAY 2019. SMS-uri şi urări de Ziua Îndrăgostiţilor cu care îţi vei da iubita sau iubitul pe spate

Ziua Îndrăgostiţilor este un bun prilej pentru a-i demonstra persoanei iubite afecţiunea şi dragostea pe care o simţiţi, iar un mesaj, o urare sau o declaraţie de dragoste este întotdeauna bine primită.

RomaniaTV.net
14 feb. 2019, 05:37
MESAJE HAIOASE de VALENTINE’S DAY 2019. SMS-uri şi urări de Ziua Îndrăgostiţilor cu care îţi vei da iubita sau iubitul pe spate

Iată câteva idei de mesaje funny pe care le puteţi trimite, potrivit ziarulunirea.ro.

Crezi în dragoste la prima vedere sau e nevoie să mai trec o dată pe lângă tine?

Sunt 6 miliarde de oameni în lumea asta. Nu ştiu de ce-ţi dau ţie mesaje. Poate pentru că 5.999.999.999 de oameni nu te pot înlocui!

Picioarele tale sunt obosite? Pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua.

Sunt un poliţist şi te arestez pentru că eşti tu. E ilegal să fii atât de frumoasă şi sexy. Sentinţa este închisoare pe viaţă în inima mea.

Citeşte şi Mesaje de Valentine’s Day 2019. Cele mai frumoase declaraţii de dragoste cu care să-ţi surprinzi persoana iubită

Buzele tale par să se simtă singure. N-ar vrea sa le întâlnească pe ale mele?

Mi-e frică să merg cu maşina când sunt cu tine. Pentru că alături de tine sunt beat de fericire şi ar putea să-mi ia permisul.

Dacă te simţi singură, voi fi umbra ta. Dacă ai nevoie de o îmbrăţişare, te voi primi în braţele mele. Dacă vrei să fii fericită, o să fiu zâmbetul tău. Dacă ai nevoie de bani… aşteaptă-ţi salariul!

Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Îndrăgostiţilor să încercăm o poziţie nouă: eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere şi voi butona telecomanda, iar tu poţi să treci la călcat rufele.

Ce prezenţă! Ce inteligenţă! Cât farmec! Şi ce ochi frumoşi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?

Dragostea noastră e la fel ca o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează şi că orice floare pe care dacă nu o uzi se ofileşte.