MESAJE ÎNGERI PĂZITORI ZODII pentru săptămâna 5-12 septembrie 2018. La ce doreşti GHIDARE?

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 5-12 septembrie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri!

RomaniaTV.net
04 sept. 2018, 19:34
MESAJE ÎNGERI PĂZITORI ZODII pentru săptămâna 5-12 septembrie 2018. La ce doreşti GHIDARE?

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Exploreaza-ti optiunile

Te-ai straduit mult sa faci acceptabile actualele circumstante si acum e timpul sa vezi alternativele. Deprinderile de adaptare si de rezistenta sunt admirabile. Totusi, ingerii iti amintesc ca este important sa fii mereu cinstit si sincer cu tine insuti. Nu trebuie sa faci compromisuri in niciun fel, pentru ca ei te asigura ca nevoile tale vor fi implinite cu blandete si iubire.

Semnificatii specifice posibile: Actualizeaza-ti cvul si cauta alt loc de munca. Sa stii ca nu esti singur daca parasesti o situatie nesanatoasa. Cauta noi cai de a vindeca actuala situatie. Schimba specialistii cu care lucrezi acum. Permite-ti sa visezi cu ochii deschisi. Reaminteste-ti ca orice este posibil!
Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Tu si persoanele iubite sunteti in siguranta

Ingerii te protejeaza pe tine si pe persoanele pe care le iubesti… inclusiv familia si prietenii din ceruri. Acest mesaj este un semn ca te poti relaxa, stiind ca arhanghelul se ingrijeste de detalii si te salveaza pe tine si pe cei iubiti in toate privintele.

Semnificatii specifice posibile: lasa grijile si preocuparile in seama lui Dumnezeu si a ingerilor; ei se vor ocupa si de nevoile tale financiare; iti vor proteja afacerea; vei calatori in siguranta; o persoana iubita din ceruri este fericita si iti trimite iubire; aminteste-ti ca grijile sunt o forma de rugaciune, asadar roaga-te doar pentru ceea ce doresti.
Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Detaseaza-te de aceasta situatie

Te-ai implicat intr-o situatie in asa masura incat nu o mai poti privi cu obiectivitate. Aceasta carte iti arata ca a venit vremea sa faci un pas inapoi si sa ai o perspectiva mai larga a situatiei. Ingerii iti cer sa te detasezi de emotiile inconjuratoare si te vor ajuta sa faci asta. De asemenea, te vor ajuta sa depersonalizezi experienta in asa fel incat sa nu te simti jignit de comportamentul altora. Acest lucru te va feri sa reactionezi defensiv, iar actiunile tale vor porni din iubire si intelepciune. Permite-ti o pauza, departe de oamenii implicati. Nu trebuie sa stii solutia chiar acum, fiindca ingerii se ingrijesc de detalii. Pentru tine este important sa resimti acum o pace launtrica – o senzatie care iti va deschide perspective noi si utile. Nu te amesteca in certurile altora. Manifesta compasiune fara sa porti povara altora. Cere ingerilor sa iti curete energia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.