Mesajul CUTREMURĂTOR transmis de familia cântăreţei din Satu Mare ucisă într-un accident

Familia artistei Paula Raț a postat pe Facebook un mesaj cutremurător la 5 luni de la teribilul accident în care cântăreața și-a pierdut viața.

23 sept. 2015, 07:27
Mesajul CUTREMURĂTOR transmis de familia cântăreţei din Satu Mare ucisă într-un accident

S-AU ÎMPLINIT 5 LUNI DE CÂND SCUMPA NOASTRĂ PAULA NE-A PĂRĂSIT, LÂSÂND-NE CU O DURERE DE NEDESCRIS. NE DORIM MOARTEA CEEA CE NU ESTE CREȘTINESC, DAR ASTA SIMȚIM CA SĂ MERGEM LÂNGĂ EA. PAULA DORUL NE OMOARĂ, NE TOPIM PE PICIOARE, DOAMNE CE DURERE!!! AȘTEPTĂM SĂ TE REVEDEM….AJUTĂ-NE DUMNEZEULE„, se arată în mesajul postat de familia Paulei, potrivit voceatransilvaniei.ro.

Paula Raţ a murit în aprilie într-un tragic accident petrecut pe Drumul Naţional 79, la intrarea în localitatea bihoreană Avram Iancu. Paula Raţ a fost una dintre cele mai promiţătoare tinere talente sătmărene din muzica uşoară românească şi a încântat deseori cu vocea ei publicul din judeţ sau din ţară.

Foarte activă în viaţa publică sătmăreană, Paula Raţ realiza până nu demult cele mai apreciate emisiuni de divertisment de la postul TV1 Satu Mare şi administra unul dintre cele mai populare grupuri pe pagina de socializare Facebook.