Mesajul Denisei Manelista pentru prieteni după ce a fost diagnosticată cu aceeaşi afecţiune ca Ileana Ciuculete

Cântăreața de manele, Denisa Răducu, încearcă să rămână cât poate de optimistă, după ce a aflat că suferă de aceeași afecțiune care a omorât-o pe Ileana Ciuculete.

26 apr. 2017, 12:51
Mesajul Denisei Manelista pentru prieteni după ce a fost diagnosticată cu aceeaşi afecţiune ca Ileana Ciuculete

Denisa Manelista este în continuare foarte puternică și nu renunță nicio clipă la luptă, scrie spynews.ro. Cântăreața de manele a transmis un mesaj prietenilor ei pe contul ei personal. Vestea că suferă de aceeași boală precum cea care a ucis-o pe Ileana Ciuculete a făcut pe Denisa Răducu să privească altfel lucrurile din viața ei.

Citeşte şi Ce mesaj a avut DENISA MANELISTA după ce a aflat că e grav bolnavă. „Dimineţile…”

„Nu șterge nicio zi din viața ta! Zilele frumoase ți-au dăruit fericirea, cele urâte ți-au dat experiența, iar cele foarte rele te-au învățat să trăiești.”, a fost mesajul pe care l-a transmis Denisa Răducu prietenilor ei.

Denisa Manelista și-a făcut opțiunile de la contul personal de Facebook private, astfel nimeni, în afară de prietenii ei, nu mai poate vedea ce își postează pe contul de socializare.

Citeşte şi DENISA MANELISTA, COŞMAR, după ce a fost lansat un zvon că ar fi murit. „Am şi eu familie, nu vă gândiţi”

Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Surse din apropierea cântăreței ne-au dezvăluit că suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete. Până în acest moment Denisa Răducu nu a făcut nicio declaraţie.