Mesajul ÎNFIORĂTOR postat de unul dintre violatorii fetei din Vaslui

Unul dintre violatorii tinerei din judeţul Vaslui a postat pe Facebook un mesaj cu care a reuşit să oripileze pe toată lumea, mai puţin, însă, pe prietenii lui de pe internet.

21 iul. 2015, 13:45
Mesajul ÎNFIORĂTOR postat de unul dintre violatorii fetei din Vaslui

Deşi fata a fost violată cu sălbăticie, Silviu Burada, aşa cum este trecut pe reţeaua de socializare, nu are vreun regret şi chiar se amuză pe seama situaţiei pe internet, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis în cazul elevei violate de 7 indivizi pe un câmp

„În timp ce o viaţă este distrusă, Silviu Burada ( unul dintre monştri ) stă pe o reţea de socializare şi postează poze cu titlul „Trecem noi şi peste asta”. Ceea ce e cu adevarăt deplorabil este reacţia apropiaţilor”, a scris Felix Rache peblogul personal.

Şase dintre tinerii vinovaţi au fost aduşi, miercuri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunere de arestare preventivă, cel de-al şaptelea este căutat de poliţişti, deoarece, după comiterea faptelor, a plecat din localitatea de domiciliu.

Citeşte şi Noi detalii în cazul celor şapte violatori. Vezi CINE SUNT MAGISTRAŢII care au decis eliberarea acuzaţilor

În opinia tinerilor din Valeni, violul nu există, fiind catalogat doar o partida de „sex surpriză”! „Hai sa sustinem un pic baietii din Valeni!!! Sustinem Reforma: Nu meritam 5 ani pentru 5 minute!!! „Vrem pedeapsa egală cu durata plăcerii” ! ! ! Nu se cheama VIOL, este doar SEX SURPRIZA!”, scrie, pe Facebook, Razvan Rau, unul dintre sustinatorii violatorilor.