Mesajul Îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2017

Ghidare intuitiva pentru luna DECEMBRIE 2017 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan (prima data cand folosesc pentru citirea lunara propriul meu set de carti oracol), Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue, Calauzire zilnica – Doreen Virtue si Archangel Power Tarot Cards – Doreen Virtue si Radleigh Valentine.

06 dec. 2017, 05:14
Mesajul Îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2017

Atmosfera generala

Incheiem anul 2017 cu o energie curgatoare, ne putem simti mai usori, mai vulnerabili, dar mai curati si mai asumati. Ne putem simti ca niste copilasi care tocmai au invatat sa mearga si acum descopera lucruri noi. Este momentul in care dorim sa schimbam lumea, sa facem proiecte care sa ii ajute si pe altii, sa ne dedicam diferitelor cauze umanitare dar nu numai. Este o perioada de crestere spirituala si emotionala care ne face sa fim ca un burete care absoarbe tot. Avem o inocenta aparte, o bucurie pentru lucrurile simple, o bucurie de a fi in aici si acum. Stim si intelegem mai bine de ce Dumnezeu Tatal a vrut sa ne disciplineze in acest an si ca un tata iubitor cu blandete dar fermitate ne-a pus pe cale. Este o luna a bilanturilor, a bucuriei de a trai si a daruirii fata de semeni, o luna care ne umple sufletul si ne face mai constienti ca nu suntem aici intamplator si ca viata este o binecuvantare. Chiar daca vom fi foarte sensibili, sa nu ne pierdem capul si sa nu uitam ca toate raspunsurile sunt in noi.

Putem simti o energie „amestecata”, ceva ne indeamna la actiune si ceva ne indeamna sa coboram in inima si sa avem rabdare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.