Mesajul lui Dan Diaconescu din spatele gratiilor. Cum şi-a petrecut prima noapte la închisoare

Fostul realizator TV, Dan Diaconescu, şi-a petrecut prima noapte la penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj. Fostul candidat la prezidenţiale a plâns în clipa în care poliţia l-a luat de acasă să-l ducă la penitenciar. Din spatele gratiilor, Dan Diaconescu a transmis un mesaj pe pagina sa de internet în care se declară nevinovat.

RomaniaTV.net
05 mart. 2015, 06:50
Mesajul lui Dan Diaconescu din spatele gratiilor. Cum şi-a petrecut prima noapte la închisoare

„4 martie 2015: România este încă Dictatura Politicului asupra Societăţii! Ruşine Justiţiei Politice Române! Dan Diaconescu, vinovat doar pentru că a Vorbit prea mult, intră Nevinovat de Drept în închisoare”, a scris Dan Diaconescu pe pagina sa de internet.

Citeşte şi: Dan Diaconescu, CONDAMNAT la închisoare şi RIDICAT de poliţie: „Mi-au închis televiziunile, acum şi pe mine”

Vestea sentinţei a venit ca un şoc pentru omul de televiziune, care a fost condamnat miercuri la 5 ani şi jumătate de închisoare. Dan Diaconescu a fost ridicat de poliţişti din locuinţa lui, situată în cartierul Primăverii din Capitală. 

Fostul candidat la prezidenţiale şi-a petrecut prima noapte la penitenciarul Rahova în paturi suprapuse, iar joi, la micul dejun, Dan Diaconescu a primit câteva felii de pâine cu margarină şi gem, potrivit România TV.

Citeşte şi: DAN DIACONESCU, condamnat la 5 ani şi şase luni de închisoare CU EXECUTARE VIDEO

Pentru Dan Diaconescu urmează o perioadă de 21 de carantină, aşa cum cere protocolul, apoi vor fi hotărâte locul şi regimul de executare al pedepsei.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au stabilit că Dan Diaconescu a şantajat un primar din judeţul Arad.