Mesajul lui Traian Berbeceanu, după reţinerea şefei DIICOT

Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, a reacţionat la reţinerea de către DNA a şefei DIICOT Alina Bica, într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu.

21 nov. 2014, 18:17
Mesajul lui Traian Berbeceanu, după reţinerea şefei DIICOT

Berbeceanu a acuzat-o in trecut pe aceasta ca ar fi contribuit la fabricarea probelor de catre DIICOT Alba, probe pe baza carora comisarul a fost arestat, dar eliberat dupa ce o instanta a decis ca date din dosarul său sunt false.

Acum, Traian Berbeceanu se simte razbunat si isi doreste ca Bica sa ajunga la inchisoare, dupa cum arata pe o retea de socializare, potrivit bzi.ro.

Da-le Doamne, la toti…dupa fapte!!! La puscarie!!!”, a scris pe Facebook Traian Berbeceanu.

Revolutia DNA continua!”, a mai notat fostul sef al BCCO Alba, un cunoscut sustinator al Directiei Nationale Anticoruptie, care l-a trimis in judecata pe seful DIICOT Alba, Ioan Muresan, pentru fabricarea dosarului lui Berbeceanu.

VEZI ŞI Alina Bica, în faţa magistraţilor ICCJ. DNA cere ARESTAREA procurorului şef DIICOT

In rechizitoriul DNA pentru trimiterea in judecata a acestuia apare si numele Alinei Bica, care ar fi contribuit la fabricarea dosarului in care Berbeceanu a fost arestat, fiind acuzat de sprijinirea unei grupari infractionale.

Comisarul-sef a stat in arest in perioada 24 octombrie – 26 noiembrie 2013. Dosarul lui Berbeceanu a fost preluat de structura centrala a DIICOT, de la DIICOT Alba.