MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ÎNGERII PĂZITORI. ZODII pentru 7-13 ianuarie 2019

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 7-13 ianuarie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

07 ian. 2019, 20:02
MESAJUL SĂPTĂMÂNAL de la ÎNGERII PĂZITORI. ZODII pentru 7-13 ianuarie 2019

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

“Victorie ! Dorinta ti se va implini. Continua sa faci treaba buna !”

Felicitari ! Ai alea sa urmezi calauzirea divina iar Universul curge in ritm firesc in armonie cu hotararea ta. Cand asculti mesajle pe care ti le sopteste inima, inoti o data cu fluxul misiunii personale. Ramai relaxat(a), ai incredere si mergi tot inainte cu gratie si fericire.

Daca, pe parcurs, observi ca apar probleme, trebuie sa te opresti si sa te concentrezi asupra propriei fiinte. Atunci cand apar problemele inseamna pur si simplu ca temporar nu esti sincronizat cu ritmurile Universului. Nu e nevoie de analiza si nu trebuie sa te rusinezi. Roaga-te doar sau mediteaza, respira adanc si asteapta pana simti ca esti destul de puternic sa faci urmatoarea miscare. Victoria este inevitabvila in aceasta situatie, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji ca problemele trecatoare iti impiedica implinirea dorintei. Orice se intampla trebuie sa se intample, iar atunci cand se intampla, inseamna ca atunci este momentul potrivit. Lasa-ti indoielile in seama cerurilor si fii sigur(a) ca vei avea un rezultat fericit.”

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

“Petrece mai mult timp singur(a) in natura, meditand asupra dorintelor si intentiilor tale. Roaga-i pe ingeri sa te ajute sa dobandesti o perspectiva pozitiva.”

Ai avut parte de mult zgomot in ultima vreme si trebuie sa evadezi intr-un loc linistit din natura. E timpul sa stai singur in natura, chiar daca este vorba doar de putin timp. Planifica-ti o iesire si apoi urmeaza-ti planurile. Nu trebuie sa iti dea nimeni voie sa iti ingrijesti propriul suflet in acest fel.

O data ajuns in natura, lasa-ti mintea sa rataceasca pe unde vrea. Observa-ti gandurile si sentimentele si poti chiar sa le notezi. Dupa o vreme, vorbeste cu voce tare sau in gand ingerilor naturii care te inconjoara. Cere-le sa iti curete trupul si aura de orice tensiuni pe care le-ai absorbit. Apoi mediteaza si roaga-te pentru implinirea dorintelor si intentiilor. Rugaciunile sunt amplificate prin puterea naturii si te vei simti improspatat cand vei reveni inapoi la ritmul tau cotidian.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

“Miscarea si exercitiile fizice sunt esentiale pentru starea de bine, pacea mintii si dezvoltarea ta spirituala.”

Ai primit calauzire ferma sa practici orice forma de miscare si exercitii fizice, iar acest mesaj este o confirmare in plus. Miscarea fizica este esentiala in implinirea viselor, dorintelor si intentiilor tale. Ea iti da energia si vitalitatea care te vor ajuta sa incepi si sa iti termini proiectele. Te deschidem spre idei noi, creatoare. Iar yoga sau miscarea fizica iti curata si amplifica energia centrilor energetici numiti ceakre, ca sa auzi tare si clar calauzirea noastra ingereasca. Acestea permit linistirea mintii zgomotoase pregatindu-te sa poti medita si sa auzi glasul cerurilor. Desi s-ar putea sa te simti intimidat sa practici constant aceste exercitii fizice, noi iti vom usura drumul. Daca ne ceri, te vom ajuta sa iti alcatuiesti un set de exercitii fizice care sa fie potrivit cu programul, cu interesele si cu conditia ta fizica. Vei primi aceste calauziri sub forma unor ganduri si sentimente repetate, dar si prin informatii care iti vin spontan spre tine. Stim ca esti o persoana ocupata dar iti promitem ca nivelul ridicat de energie pe care il vei resimti va fi echivalentul mai multor ore de exercitii pe zi.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.