MESAJUL SĂPTĂMÂNII de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 24-31 octombrie 2018. Află pentru care ASPECT din viaţa ta îl PRIMEŞTI

Iată mesajele îngerilor păzitori ai fiecărei zodii pentru săptămâna 24-31 octombrie 2018. Dacă vrei ajutorul îngerilor tăi, trebuie neapărat să le ceri asta! Ai încredere în echipă ta de îngeri!

RomaniaTV.net
23 oct. 2018, 20:09
MESAJUL SĂPTĂMÂNII de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 24-31 octombrie 2018. Află pentru care ASPECT din viaţa ta îl PRIMEŞTI

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut. 

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri. 

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor. 

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata! 

Iata aici despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale.  

Vino pe Sfatulparintilor.ro in fiecare miercuri pentru a afla mesajele ingerilor pazitori pentru zodia ta!

 Tu esti un inger pe pamant? Afla aici

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

CURATARE SI DETOXIFIERE

„Cu multa iubire si cu respect iti cerem sa iti detoxifici corpul pretios si sensibil. La cererea ta, te vom ajuta sa dezvolti cai de afirmare a vietii pentru a face fata stresului, pentru a reduce tristetea de a renunta la vechile cai. Lasa in seama noastra grijile si preocuparile si simte gratia minunata a corpului recent purificat.”

Acest mesaj contine recomandarea ingerilor de a elimina toxinele si substantele chimice din corpul tau. Sensibilitatea la medicamente, aditivii alimentari, nicotina, cofeina in exces a crescut. Aceste substante iti afecteaza capacitatea de a-ti auzi ingerii, deci ei iti spun sa le eviti. Ingerii te vor ajuta cu placere in cazuri de stres sau de pofte, daca ii soliciti.

Semnificatii suplimentare: foloseste plante medicinale care ajuta la curatare, cum ar fi sucul de pir sau seminte de psylium ; consulta un nutritionist holistic ; cheama-l pe Arhanghelul Rafael pentru reducerea sau eliminarea poftelor ; evita relatiile sau situatiile toxice; cere-i Arhanghelului Mihail sa iti curete corpul sau casa de energii joase ; foloseste detergenti blanzi, prietenosi cu Pamantul. 

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta. 

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

CERE

„Cere sa te ajutam in aceasta situatie si vom trece imediat la treaba in numele tau. Noi suntem condusi de mai multe legi universale, printre altele si cea a liberului arbitru, care iti permite sa faci propriile alegeri si sa iei propriile decizii. Prin urmare, asteptam cu rabdare cererea ta.”

Acest mesaj iti reaminteste sa ceri ajutor ingerilor ceva mai des. Ingerii te pot ajuta in orice domeniu al vietii, inclusiv sa iti dea idei, curaj, credinta, incredere, claritate. Deasmenea, te pot ajuta cu toate materialele de care ai nevoie, cum ar fi: bani, timp, sanatate si vitalitate.

Semnificatii suplimentare: cere tot ce ai nevoie ; in loc sa te plangi, cere ajutor ; cere oamenilor din viata ta sa te ajute ; cere-le altora sa te asiste ; cere ajutor ingerilor pentru orice aspect, indiferent cat de mare sau de mic, cat de important sau neimportant. 

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta. 

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

LASA TRECUTUL IN URMA

„Povara trecutului te-a epuizat. Dragul nostru, e timpul sa lasi povara jos. Pastreaza doar invatamintele si iubirea si lasa totul in urma. Nu-l doresti, nu ai nevoie de el si oricum s-a dus.”

Ai primit acest mesaj deoarece gandurile si sentimentele tale privind trecutul te trag inapoi. Repeti un tipar din cauza emotiilor neimplinite din trecut. Acest mesaj este un semn ca trebuie sa ierti si sa mergi mai departe, pentru a face sa inceteze tiparele dureroase. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii cu persoanele iertate. Inseamna pur si simplu ca ai lasat sentimentele toxice in schimbul pacii tale launtrice.

Semnificatii suplimentare: abordeaza o noua situatie sau o noua relatie cu asteptari pozitive ; evita rutina ; vorbeste cu un consilider sau cu un grup de sprijin ; iarta-i pe cei care te-au ranit ; iarta-te pe tine insuti ; cel mai mare rau a trecut deja ; pastreaza-ti gandurile privitoare la aceasta situatie inalte si luminoase. 

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.