Mesajul sfâşietor al logodnicei tânărului ucis: „Abia aştept să ajung în ceruri alături de tine”

Declaraţie de dragoste sfâşietoare a logodnicei tânărului ucis pe litoral. Femeia a postat pe pagina sa de socializare un mesaj pentru Valentin Băicoianu, iubitul care şi-a dat viaţa pentru ea. Ucigaşul a fost prins la scurt timp de poliţişti şi este cercetat acum pentru lovituri cauzatoare de moarte.

20 iul. 2017, 19:45
Mesajul sfâşietor al logodnicei tânărului ucis: „Abia aştept să ajung în ceruri alături de tine”

„Lumina ochilor îți eram, ma iubeai și te iubeam în fiecare moment. Aş scrie un roman despre cât de frumoasa a fost dragostea noastra și vesela, mi-ai înveselit viața cu totul, doar lângă tine voiam sa rămân toată viata. As scrie și as scrie, dar nu reușesc încă sa accept ca este adevărat. Aş spune lumii întregi ce om minunat am avut alături de mine. Suflețel drag dorul de tine nu îl poate șterge nimeni. Abia aștept sa ajung in ceruri alături de tine.”, a scris logodnica tânărului pe pagina sa de facebook.

Valentin Băicoianu, de 32 de ani, plecase însoţit de iubita şi de sora sa la Constanţa. A ajuns în schimb în comă la spital unde şi-a pierdut viaţa câteva zile mai târziu. Ucigaşul lui a fost prins la scurt timp de poliţişti.

Bărbatul este din Tulcea şi a fost găsit în casa părinţilor. Criminalul a fost dus pentru audieri la Parchetul Constanța. Acesta este căsătorit, iar soția sa este însărcinată. În urmă cu 10 zile agresorul l-a lovit mortal pe Valentin, după o altercaţie în autobuz.

Agresorul riscă o pedeapsă de până la 12 ani de închisoare.

Citeşte şi Un tânăr a murit la trei zile după ce a participat la „Neversea”