Mesajul sfâşietor al unchiului studentei decedate în tragedia aviatică de la Cluj!

Moartea Aureliei Ion a căzut ca un trăsnet. Familia, colegii şi prietenii sunt şocaţi şi o plâng pe tânăra de 23 de ani.

21 ian. 2014, 12:52
Mesajul sfâşietor al unchiului studentei decedate în tragedia aviatică de la Cluj!

Aurelia Ion, în vârstă de 23 de ani, efectua un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni. De-a lungul studiilor, tânăra s-a implicat voluntar în numeroase activităţi pe linie medicală, precizează MApN. 

Conform unui comunicat al MApN remis, marţi, sublocotenentul Aurelia Ion, ofiţer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti, a decedat luni, în urma accidentului aviatic ce a avut loc în Pasul Ursoaia, judeţul Cluj. Conducerea Ministerului Apărării Naţionale transmite condoleanţe familiei îndoliate.

AURELIA ION, studenta-voluntară care a murit în avionul prăbuşit în Apuseni, va fi adusă la Bucureşti

„Astazi traiesc una din acele zile in care mi-as da si viata sa pot intoarce timpul si sa-i spun scumpei mele nepoate Ion Aurelia sa nu mearga la spitalul militar central si sa ramana acasa.Asa cum probabil banuiti…si-a pierdut viata in accidentul de avion de la Cluj.Nu stiu cum de am puterea sa va dau aceasta veste dar macar un omagiu sa-i ofer daca n-o pot petrece pe ultimul drum.Nu stiu daca parintii ei asa distrusi cum sunt s-au mai gandit sa-i anunte pe cei de la Merisani..prieteni ,rude.. va rog s-o faceti dumneavoastra si sa le spuneti ca Aura Ion..studenta in anul cinci la medicina ,fata Coditei si a lui Vali , una dintre nepoatele mele de care eram foarte mandru a plecat in floarea varstei lasand in urma o durere necuprinsa….Trebuie sa plec….astazi..mai mult ca niciodata am nevoie de singuratate ca sa-mi pot auzi sufletul plangand……..Aurel”. Acesta este sfâşietorul mesaj transmis de unchiul fetei, potrivit SpyNews.

Cine era studenta care a murit în accidentul aviatic din Apuseni FOTO