Mesajul sfâşietor lăsat de prezentorul care s-a sinucis în baie. Părinţii, în stare de şoc

Claudiu Roman ar fi lăsat pentru parintii lui un bilet in care scrie urmatoarele: "Imi cer scuze pentru ce am făcut. Vă iubesc!”, au declarat surse din cadrul anchetatorilor.

19 sept. 2014, 19:47
Mesajul sfâşietor lăsat de prezentorul care s-a sinucis în baie. Părinţii, în stare de şoc

CLAUDIU ROMAN s-a sinucius. Sursele citate au precizat că Nicolae Claudiu Roman, în vârstă de 34 de ani, ar fi lăsat un bilet de adio.

Conform anchetatorilor, uşa locuinţei era încuiată pe dinăuntru, iar pe corpul bărbatului nu s-au găsit urme de violenţă.

Şerban Huidu, ŞOCAT de moartea lui CLAUDIU ROMAN: Trecea prin momente grele. E un semnal pentru „ŞEFUŢI”

 

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, principala ipoteză pe care merg anchetatorii fiind sinuciderea.

Claudiu Nicolae Roman a lucrat la Radio 21 până în vara acestui an, iar în prezent era organizator de evenimente.

realizator.

TRAGEDIE. Claudiu Roman, DJ la Radio 21, S-A SINUCIS

Claudiu Roman, sute de mesaje pe Facebook

„Sa te odihnesti in pace, bunul Dumnezeu sa aiba grija de tine, nu te vom uita niciodata”, a postat un prieten pe pagina de Facebook a lui Claudiu Roman.

„Te-ai oprit din drum prea devreme prietene. Iarta-ne pentru ca nu am stiut sa te tinem alaturi de noi mai mult si pentru ca nu am vorbit cu tine mai mult. Dumnezeu sa te odihneasca”, a scris un alt prieten.

„Nu trebuia sa faci asta, trebuia sa fii puternic prietenul meu….Dumnezeu sa te odihnească în pace!”, a postat un altcineva.

„Astazi este o zi foarte trista. Dar si o palma peste ochii celor care nu au inteles inca, ce inseamna sa frangi aripile pasiunii…”, a scris fostul director executiv Radio 21, Alexandru Niculescu, pe pagina lui de Facebook.