Mesajul SFÂŞIETOR trimis de criminal vânzătoarei ucise: Sper ca de acum încolo să sărbătorim împreună această dată

Loredana Ivan, femeia de 38 de ani care a fost ucisă cu sânge rece în magazinul fostei nore a lui Virgil Măgureanu, trăia în teroare de mai mult timp. Avusese o relaţie amoroasă cu bărbatul care a înjunghiat-o, iar în urmă cu o lună păreau fericiţi împreună. 

28 apr. 2016, 11:19
Mesajul SFÂŞIETOR trimis de criminal vânzătoarei ucise: Sper ca de acum încolo să sărbătorim împreună această dată

Bărbatul făcuse o obsesie pentru Loredana Ivan şi o presa să-l accepte în viaţa ei. Cei doi au avut o relaţie în urmă cu un an, s-au despărţit şi s-au împăcat la presiunile lui, dar refuzul femeii l-a făcut să devină extrem de violent. După multe ameninţări, bărbatul şi-a pus planul în practică, joi dimineaţa, când a intrat în magazinul unde lucra vânzătoarea, a bruscat-o şi a dus-o în uşa băii unde a înjunghiat-o cu mai multe lovituri de cuţit. A ales intenţionat acel loc pentru a nu fi înregistrat de camerele de supraveghere din magazin.

Săptămâna trecută a chemat poliţia la magazin. Primea mesaje de pe un alt număr de telefon în care îi scria că o să o omoare şi o să-i taie tendoanele. Ameninţările nu se opreau doar la ea, ci erau şi la adresa copilului de şase ani„, a povestit o colegă a femeii ucise. 

Culmea ironiei este că în urmă cu mai bine de o lună, cei doi formau un cuplu fericit, ba chiar îşi făceau planuri de viitor. Îndrăgostit, bărbatul publica pe facebook fotografii cu Loredana, careia îi dedica mesaje de dragoste. 

Ziua de 25 martie este ziua mea norocoasă în care am întâlnit fericirea în adevăratul sens al cuvântului. Îţi mulţumesc, minunea mea, că eşti lângă mine acum când s-a împlinit un an. Te iubesc enorm şi sper ca de acum încolo să sărbătorim împreună această dată de 25 martie toată viaţa. Eşti minunea mea, viaţa mea, sufletul meu. te iubesc enorm„, a scris bărbatul pe Facebook.

Se pare însă că dragostea pe care i-o purta nu l-a împiedicat să o ucidă cu sânge rece chiar cu câteva zile înainte de Paşte.