Mesajul transmis de managerul lui Schumacher în urmă cu puţin timp: „Apreciem mesajele din lumea întreagă…”

MICHAEL SCHUMACHER. Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al familiei lui MICHAEL SCHUMACHER, a negat ca Philippe Streiff l-a vizitat pe fostul campion de Formula 1. Sabine Kehm nu a lamurit insa situatia medicala a lui MICHAEL SCHUMACHER, despre care Streiff a spus ca este grava.

25 nov. 2014, 07:30

Managerul lui Michael Schumacher a transmis un mesaj deloc optimist în ceea ce priveşte starea de sănătate a fostului pilot de Formula I. Sabine Kehm a anunţat, duminică, faptul că recuperarea lui Schumacher va fi una dificilă şi poate dura ani. Mai mult decât atât, Kem a spus că apreciază condoleanţele transmise din partea fanilor din lumea întreagă.

Lovitură de TEATRU! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al FAMILIEI despre MICHAEL SCHUMACHER

Managerul lui Michael Schumacher a spus că încă nu poate fi estimat timpul în care fostul pilot de Formula I îşi va reveni. Mai sunt câteva săptămâni şi se face un an de când Schumacher a suferit cumplitul accident la schi, în urma căruia a stat în comă timp de 6 luni. În prezent, Schumi este tratat la reşedinţa sa din Gland, Elveţia, unde a fost mutat în luna iunie.

Sabine Kehm a spus că familia este recunoscătoare fanilor pentru mesajele de încurajare şi gândurile pozitive transmise fostului pilot de Formula 1.

„Pot spune doar că familia este foarte fericită şi mişcată de mesajele primite din partea fanilor. Cred că energia pozitivă îi face bine. Apreciem condoleanţele primite din toată lumea”, a declarat Kem pentru dailymail.co.uk.

„Totul este foarte dificil deoarece MICHAEL SCHUMACHER nu poate vorbi. Este ca si mine, intr-un scaun cu rotile, paralizat, cu probleme de memorie si de vorbire, de asemenea”, a spus Philippe Streiff.

Philippe Streiff este un fost pilot de Formula 1 care se afla intr-un scaun cu rotile dupa un accident ce a avut loc in 1989 in timpul unor teste.

Veste CUMPLITĂ despre MICHAEL SCHUMACHER. Anunţ DRAMATIC

Sabine Kehm a anuntat, pe 16 iunie, ca MICHAEL SCHUMACHER a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne. La inceputul lunii septembrie, MICHAEL SCHUMACHER a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa.