Mesajul unui român după ce a publicat această poză. „Distribuiţi să facem acest bizon vedetă”

Un ieşean a publicat pe contul său de Facebook o poză cu o maşină pe capota căreia se aflau două pungi cu pufarine şi chips-uri. Bărbatul a informat în textul scris pe Facebook că doamna care îl însoţea pe cel din imagine a aruncat în şanţ pungile. Ieşeanul le-a transmis şi un mesaj celor care văd acest post pe Facebook.

18 ian. 2017, 08:51
Mesajul unui român după ce a publicat această poză. „Distribuiţi să facem acest bizon vedetă”

„14 ianuarie 2017. Ieşisem din Maramureş şi trec pe lângă această maşină, din care o „doamnă” aruncă pungile de „pufarine” şi „chipsuri” direct în şanţul de lângă parcare! Opresc, dau cu spatele, cobor, merg prin zăpadă şi iau pungile, spun că „bizonii, tot bizoni!”, i le pun pe capotă şi-i fac 2 poze! Ele „ascunse” în portbagaj, numai „masculul alfa” mă supraveghea, mai din lateral, procesând mai greu informaţiile!

Citeşte şi Accident grav din cauza poleiului, impact violent. Doar o minune a făcut ca nimeni să nu-şi piardă viaţa

Poate nu se înţelege din foto, dar „liderul micii turme” era cam la 2 metri, „bronzat”, cu ceafa groasă şi „blugi slim”! Când a văzut că plec cu pozele şi-i las „cadourile” pe capotă, a venit alergând la maşină şi-mi deschide uşa să se lămurească asupra unor aspecte: de ce îl injur, de ce îi fac poze şi dacă vreau să fiu bătut.

Nu prea pricepea de ce nu-mi este frică şi cum de-l întreb calm dacă a înţeles ce am spus. Fie vorba între noi, la cât era de mare, de nervos pe „tupeul” meu şi la ce „gripat” eram eu, îmi luam o „salată” de zile mari, dar sigur nici lui nu îi era bine după!

Descumpănit total de atitudinea mea, cu toate că-mi arătase deja pumnii, s-a mulţumit să mă înjure şi să-mi trântească uşa! Îi răspund că o să se vadă pe net şi asta vă cer vouă: să mă ajutaţi acum!

VĂ ROG DISTRIBUIŢI, SĂ FACEM ACEST „BIZON” … „VEDETĂ”! Pe prietenii din Bucureşti îi rog să aflăm, pe baza numărului, cine este acest „personaj cu ştaif” şi prin ce instituţie lucrează! Presimt o mare supriză!

Citeşte şi Incredibil ce a păţit un şofer din Bucureşti care nu şi-a curăţat complet maşina şi a fost oprit de poliţie VIDEO

P.S.: Are asigurare obligatorie emisă de „Uniqa, Baia Mare”, deci probabil e de acolo, maşina este în leasing”, a fost mesajul scris de ieşean pe Facebook.

Postarea acestuia tinde să devină virală, peste 313 persoane distribuind mesajul său până în acest moment.