Messi a primit Gheata de Aur pentru a treia oară, un record

Atacantul argentinian al formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, s-a declarat "foarte fericit", miercuri, la primirea pentru a treia oară, un record, a trofeului "Gheata de Aur", care recompensează cel mai bun marcator într-un campionat european sezonul trecut.

20 nov. 2013, 21:43
Messi a primit Gheata de Aur pentru a treia oară, un record

Messi a primit Gheata de Aur. „Sunt foarte fericit, este un premiu tare frumos. Este o recunoaştere pentru vestiar şi pentru tot ce a făcut echipa în acest an”, a declarat jucătorul în cadrul unei ceremonii la Barcelona.

Datorită celor 46 de goluri marcate în 32 de meciuri în ediţia 2012/2013 a campionatului Spaniei, Lionel Messi a devenit astfel primul jucător care primeşte Gheata de Aur a treia oară, după cele din 2010 şi 2012.

Messi a primit trofeul din partea fostului jucător bulgar al FC Barcelona, Hristo Stoicikov, în prezenţa coechipierilor săi, Carles Puyol, Gerard Piqué, Cesc Fabregas, Xavi Hernandez şi antrenorului Gerardo Martino.

Cvadruplu câştigător al Balonului de Aur (2009, 2010, 2011, 2012), Lionel Messi a suferit o ruptură musculară în urmă cu zece zile şi va fi indisponibil între şase şi opt săptămâni.