METEORIT deasupra României: Locuitorii unei comune din Vrancea, ÎNGROZIŢI. VIDEO

Eveniment misterios pe cerul de deasupra comunei Vintileasca. Localnicii au fost treziți, miercuri dimineață, în jurul orei 3.00 de o bubuitură puternică urmată imediat de o lumină și mai puternică ce a luminat pământul ca ziua. Incidentul este cu atât mai misterios sau de neînțeles cu cât în zonă nu a fost raportat niciun incident de niciun fel; nici aviatic, nici meteorologic și nici de altă natură.

RomaniaTV.net
07 ian. 2015, 09:26

Un meteorit ar fi explodat miercuri dimineaţă deasupra României. Martorii acestui ciudat incident spun ca bubuitura a fost atât de puternică încât casele s-au mișcat ca la un cutremur de intensitate medie. „În jurul orei 3.00 dimineață am fost trezit de o bubuitură puternică ce a zguduit întreaga casă, geamurile zdrăngănind. Imediat pe cer a apărut o lumină puternică ce a luminat totul ca ziua. Ciudat este că cerul era senin în acel moment și nu se pune problema ca să fi fost un tunet urmat de fulger așa cum se întâmplă în mod obișnuit vara. Aici avem de a face cu un eveniment de alta natură”,crede Ticuța Pisaroschi, din Vintileasca, potrivit Monitorul de Vrancea.

Bubuitura a fost auzită de aproape toți locuitorii comunei Vintileasca, dar nu numai. „‎Am fost trezit din somn de o lumină puternică de culoare alb gălbuie și de o bubuitură foarte mare. Tunetul a venit dinspre Vintileasca, iar zgomotul a fost atât de puternic încât s-a mișcat becul din cameră, iar ferestrele au zdrăngănit”, spune și Ionel Neacșu din satul Dumitrești-Pod. Bărbatul susține că o persoana din satul După Măgura, comuna Vintileasca, a văzut „o pară de foc” care a căzut într-o zonă împădurită numită „Dealu Roșu”. „Dimineața am plecat cu autobuzul la Focșani iar o persoană din satul După Măgura mi-a spus că în momentul în care a trecut pe lângă biserica din Vintileasca a văzut trecând ca o para de foc către Dealu Roșu unde a și bubuit”, a spus Ionel Neacșu.

Fenomen SPECTACULOS deasupra României noaptea trecută. Un METEORIT A EXPLODAT la o distanţă mică de Pământ

Un alt localnic, Ion Țuțui din Vintileasca, spune: „Am fost trezit de un bubuit puternic care a zguduit casa ca la un cutremur puternic. Apoi pe cer a apărut o lumină puternică, de parcă ar fi fost mai multe fulgere simultan, numai că nu au fost fulgere. „.

În anul 2013, un meteorit s-a prăbuşit într-o localitate din Rusia. Meteoritul a avut un diametru de circa 15 metri şi o greutate aproximată de 7.000-10.000 de tone iar dupa prabusire a produs pagube in alte 5 localitati. Cel puţin 950 de persoane, dintre care peste 80 de copii, au fost rănite de cioburile de geamuri sparte sau de obiecte deplasate de unda se şoc în urma căderii.