Meteorologii au emis COD GALBEN de vânt pentru patru judeţe

ANM a dat sâmbătă dimineaţa cod galben de vânt pentru patru judeţe.

RomaniaTV.net
01 feb. 2014, 06:13

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis COD GALBEN de vânt pentru mai multe judeţe.

Astfel, între orele 14:00 si 20:00, în judeţul Caras-Severin – indeosebi sudul judetului si zona de munte aferenta – jud. Timis – indeosebi sudul judetului, se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala vor atinge si depasi izolat 60…70 km/h, transport de zapada.

Între orele 14:00 si 20:00, în sudul judeţului Sibiu, inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului şi zona de munte aferentă, se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 60 km/h.

De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben între orele 13:15 si 16:00, pentru județul Botoșani unde se vor semnala intensificări locale ale vântului de 50…60 km/h, transport de zăpadă.

 

 

PROGNOZA METEO. Ninsorile îşi vor mai face apariţia în weekend, slab cantitativ, iar gerul se va mai înmuia, vremea fiind aproape perfectă pentru cei care au ales să meargă în staţiunile montane. De asemenea, meteorologii anunţă că vântul va bate cu putere, pe alocuri.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO pe trei zile: Frigul se mai înmoaie puţin, dar vântul continuă să bată cu putere

PROGNOZA METEO. Meteorologii au emis prognoza meteorologică pentru următoarele trei luni, care include şi vremea pentru aprilie, când are loc Paştele în 2014.

Vezi: PROGNOZA METEO pe trei luni. Cum va fi vremea de Paşte