METODA ACCIDENTUL. Trei infractori, prinşi în flagrant. Poliţiştii s-au CRUCIT când au văzut ce au în maşină

Trei indivizi au fost săltaţi de poliţie dintr-un taxi din Constanţa. Ei au fost prinşi în flagrant în timp ce luau bani de la bătrâni prin metoda accidentul. Escrocii aveau în maşină 170.000 de lei.

06 mart. 2015, 08:10
METODA ACCIDENTUL. Trei infractori, prinşi în flagrant. Poliţiştii s-au CRUCIT când au văzut ce au în maşină

Cei trei suspecţi au fost ridicaţi de la o întâlnire stabilită cu una dintre victime, informează România TV. Poliţiştii au aflat totul şi i-au prins în flagrant. În maşină au fost găsiţi zeci de mii de lei, dar şi sume importante în euro.

Citeşte şi Metoda accidentul a mai făcut o victimă. Cum a fost păcălit un bărbat să îşi dea toate economiile

„Ca urmare a activitatilor informativ-operative au fost prinse în flagrant mai multe persoane banuite de inselaciuni prin metoda accidentul”, a spus Carmen Şerbănescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța. Şoferul taxi-ului a negat implicarea în escrocherie.

„Nu stiu nimic, habar n-am, m-am trezit cu ei in masina si asta e tot. Am venit sa-i aduc pana aici sa ia ceva si ne intorceam inapoi. Habar n-aveam ce sa ia”, a declarat taximetristul. Anchetatorii bănuiesc că în ultima săptămână suspecţii au reuşit să înşele, în fiecare zi, cel puţin o persoană prin metoda accidentul.

Citeşte şi Doi bătrâni din Constanţa, păcăliţi prin metoda „Accidentul”. Le-au dat hoţilor 60.000 lei VIDEO

„Acel tanara care a venit dupa bani i-a dat telefonul sa vorbească cu baiatul, dar nu era baiatul. Era foarte agitata, speriata”, a spus vecina victimei. Indivizii au fost duşi la audieri.