Metoda extremă la care au ajuns doi părinţi pentru a-şi face fiul de 30 de ani să se mute la casa lui

Unii oameni ar spune că băieţii sunt mămoşi şi vor să petreacă cât mai mult timp lângă mamele lor, mai ales dacă primesc tot ce au nevoie fără a fi nevoiţi să ridice un deget. Totuşi, doi părinţi din Syracuse, New York, au ajuns la căpătul răbdării cu al lor fiu, în vârstă de 30 de ani.

RomaniaTV.net
23 mai 2018, 09:11
Metoda extremă la care au ajuns doi părinţi pentru a-şi face fiul de 30 de ani să se mute la casa lui

Pentru a-l face să se mute din casa părintească, aceşti oameni au apelat la un gest mai puţin „ortodox”: îşi dau în judecată fiul şi îl scot din casă silit.

Christina şi Mark Rotondo spun că i-au dat fiului lor Michael cinci preavize în ultimile luni, ca să plece cât se poate de curând. De asemenea, l-au asigurat că îl vor ajuta, dacă se va muta, scrie Adevarul.ro

Ca să-l determine pe tânăr să facă acest pas, oamenii i-au oferit 1.100 de dolari, însă oferta nu le-a fost acceptată. Fiul lor a spus că, din punct de vedere legal, nu a primit suficient timp pentru a elibera casa şi că această decizie a părinţilor reprezintă o răzbunare.

Se pare că motivul gestului extrem are legătură cu lipsa de responsabilitate a bărbatului: acesta nu plăteşte chirie şi nici nu-şi ajută părinţii la treburile casnice.

Citeşte şi EUROSTAT: Femeile din România se mută din casa părintească mai devreme decât bărbaţii