Metode de seducţie care o să-l înnebunească

Simți că în relația voastră s-a instalat rutina? Pune în practică aceste metode de seducție și fă-ți partenerul să aibă ochi doar pentru tine.

RomaniaTV.net
18 ian. 2017, 13:20
Metode de seducţie care o să-l înnebunească

Puțină fantezie nu strică!

Lenjerie sexy? Un costum de școlăriță? Sigur, te-ai mai îmbrăcat așa, dar nu ar fi rău să repeți mișcarea, dintr- un simplu motiv: funcționează. Surprinde-l când el se așteaptă mai puțin. Ridică-ți fusta câțiva centimetri pentru a lăsa la vedere dresurile tale cu portjartiere în timp ce stai alături de el la masa de la restaurant. O să ia la cunoștință și va trece la acțiune, de cum veți fi singuri.

Flirtează cu un alt bărbat în fața lui

Unii sexologi spun chiar să flirtezi cu o altă femeie. Văzând că alții răspund favorabil la acțiunile tale, asta îi va trezi interesul. Asigură-te că flirtezi cu un chelner la un restaurant, cu nu fostul tău prieten la o petrecere!

Citeşte şi  Fii tipa pe care o abordează toţi bărbaţii!

Spune-i ce-și dorește să audă

Una dintre cele mai bune și simple moduri de a-ți înnebuni partenerul este să-i spui cât de minunat este. Poți să-i șoptești vorbe dulci și când sunteți în intimitate. Sunt șanse foarte mari ca el să nu aștepte prea mult să-ți dovedească că are dreptate.

Joacă versiunea obraznică a lui „niciodată”

Nimic nu sună mai interesant decât o conversație despre listele cu dorințele voastre sexuale, pe care nu le-ați pus niciodată în practică. Poți începe cu „mi-am dorit întotdeauna să … ” sau „n-am încercat niciodată” … Atâta timp cât ați terminat conversația în dormitor, consideră că a fost un succes.

Preia inițiativa

Dacă partenerul tău nu ia inițiativa de multe ori, preia tu frâiele și arată-i că și tu poți fi dominantă. Data viitoare când stă pe canapea, puneți palmele pe umerii lui, apleacă-te, sărută-i gâtul și spune-i ce vrei să faceți în pat. Îl vei cuceri negreșit!

Știai că aura ta te ajută să atragi partenerul potrivit?