Mezelurile au mai mult MERCUR decât vaccinurile

Mezelurile sunt o sursă mai mare de mercur decât vaccinul, fiind vorba  de fapt lipsa educaţiei medicale este cea care ne scurtează viaţa.

30 sept. 2016, 05:56
Mezelurile au mai mult MERCUR decât vaccinurile

Derivaţi din mercur şi alte substanţe din compoziţia vaccinurilor se regăsesc şi în anumite tipuri de alimente, cum sunt mezelurile, doar că în produsele alimentare se află în cantităţi mult mai mari decât în seruri, scrie adevarul.ro.

Citeşte şi Situaţie halucinantă în mediul rural. 36% dintre mame NU AU FOST CONTROLATE NICIODATĂ de un medic ginecolog pe perioada sarcinii

Un vaccin se face o dată la câţiva ani şi conţine doze infime de substanţe, doze care nu sunt dăunătoare nimănui. Pe când ce mănâncă mulţi copii în fiecare zi în toate salamurile, fast-food-urile e mult mai nociv decât ce conţine un vaccin„, arată specialiştii.

Citeşte şi Proiectul vaccinurilor, pus în dezbatere publică. Vezi ce obligaţii au medicii de familie şi care sunt amenzile

Ceea ce conţine un vaccin nu este nociv, este benefic, este imunogen, te fereşte de o boală potenţial mortală sau care-ţi dă sechele definitive, conchide dr. Florescu. Vaccinarea nu poate fi o chestiune de opţiune personală, adaugă medicul, atâta vreme cât copilul şi părinţii trăiesc în mijlocul unei societăţi de oameni şi nu trăiesc izolaţi.

Citeşte şi Cei mai mulţi copii nu au fost vaccinaţi ROR pentru că nu au venit la medic