Michael Douglas se stinge pe picioare. Actorul este de nerecunoscut

Actorul Michael Douglas, după o luptă grea cu cancerul, părea că s-a pus din nou pe picioare. Însă recuperarea a fost mai grea decât şi-ar fi imaginat.

08 iul. 2014, 07:47

Actorul, aflat în vacanţă în Italia alături de familie, a fost surprins de soţia sa, iar imaginea a ajuns pe reţelele de socializare.

Citeşte şi Cum ştii că ai cancer: Află simptomele generale ale acestei boli

Actorul american Michael Douglas a vorbit într-un interviu recent despre relaţia cu soţia lui, Catherine Zeta-Jones, şi a spus că totul „merge minunat” în căsnicia sa. 

Înainte de despărţirea lor din august 2013, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv împotriva unui „cancer la gât”, iar Catherine Zeta-Jones s-a internat într-o clinică specializată în tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolară. Michael Douglas a declarat ulterior că a minţit în legătură cu diagnosticul de cancer la gât, actorul american urmând de fapt un tratament împotriva cancerului la limbă.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au împreună doi copii, Dylan, în vârstă de 13 ani, şi Carys, în vârstă de 10 ani.