Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones, decizie neaşteptată

După ce au fost anul trecut la un pas de divorţ, Michael Douglas (69 de ani) şi Catherine Zeta-Jones (44 de ani) par să-şi fi redescoperit relaţia şi doresc chiar să-şi reînnoiască jurămintele de credinţă în faţa altarului, conform revistei britanice Grazia.  

13 feb. 2014, 09:22
Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones, decizie neaşteptată

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones, care au împreună doi copii, Dylan, 13 ani şi Carys, 10 ani, s-au despărţit în luna august a anului trecut după 14 ani de căsnicie dar s-au împăcat şi doresc să-şi reafirme în mod public dragostea pe care şi-o poartă, reînnoindu-şi jurămintele la 25 septembrie, ziua de naştere a amândurora. 

„Michael şi Catherine au trecut prin multe în ultimele câteva luni. Ei şi-ar dori să-şi reînnoiască jurămintele de nuntă şi s-au gândit să facă acest lucru chiar de ziua lor, pe 25 septembrie”, conform unei surse citate de publicaţia britanică. 

Cei doi actori au urmat o terapie de cuplu pentru a-şi salva căsnicia iar acum dispun de câteva sisteme la care apelează pentru a face lucrurile să meargă. 

„Consilierea de cuplu pe care au primit-o i-a ajutat foarte mult. Ei şi-au pus la punct câteva moduri diferite de a-şi exprima sentimentale şi s-au apucat să ţină şi jurnale. Ei îşi arată unul altuia însemnările din jurnal dacă ceva îi deranjează, fără să se mai certe direct. În plus, în fiecare an vor face câte o pauză de o lună pentru că au înţeles amândoi cât este de important să ai loc să respiri şi să-ţi reîncarci bateriile într-o relaţie de lungă durată”, a mai precizat Agerpres.