MICHAEL DOUGLAS, transformare HALUCINANTĂ după lupta cu cancerul. A slăbit 18 kilograme FOTO şi VIDEO

MICHAEL DOUGLAS a povestit despre lupta dură împotriva bolii şi despre felul în care l-a schimbat diagnosticul cu cancer.

30 iul. 2014, 09:29

MICHAEL DOUGLAS s-a destănuit. „În 2010 am aflat că am cancer în stadiu IV. Ştiam puţine despre asta, dar eram conştient că nu e bine deloc. Acela a fost cel mai înfricoşător moment pe care l-am trăit”, a mărturisit actorul în vârstă de 69 de ani, în deschiderea unui congres al medicilor oncologi care a avut loc la New York.

Michael Douglas a mai dezvăluit că, înainte de a afla vestea teribilă, a fost diagnosticat greşit de trei ori, după ce simţea o durere acută în spatele molarilor.

„Am făcut timp de şapte săptămâni radiaţii şi chimioterapie. Cu fiecare săptămână, mă scufundam mai mult şi mă simţeam din ce în ce mai rău”, a mai spus Douglas, potrivit ABC News.

Pe parcursul tratamentului dur, a slăbit peste 18 kilograme, însă a fost ajutat mereu de un nutriţionist.

Actorul a adăugat că sinceritatea brutală a doctorilor săi i-a dat un sentiment de control asupra bolii.

Michael Douglas a anunţat iniţial că suferă de cancer la gât, însă a revenit apoi şi a precizat că este vorba, de fapt, despre un cancer la limbă.

„Chirurgul mi-a spus să spun că este cancer la gât. L-am întrebat de ce şi mi-a răspuns că dacă nu merge bine, îmi voi pierde o parte din falcă şi limba, aşa că am fost de acord”, a declarat atunci Douglas.

De-a lungul carierei sale , Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, împreună cu Saul Zaentz, iar celălalt pentru rolul din filmul „Wall Street”.