Michael Jackson, abuzat de familie

Într-o carte nou apărută despre ultima parte a vieţii Regelui Pop, medicul Conrad Murray dezvăluie adevăruri extrem de incomode.

RomaniaTV.net
15 sept. 2016, 11:07
Michael Jackson, abuzat de familie

La şapte ani de la decesul megastarului, credeam că am aflat totul despre trecutul său. O copilărie anulată de celebritate, un succes mondial care a dus la izolare, depresie şi abuz de sedative, o poveste condimentată cu scandaluri de pedofilie, eşecuri familiale, copii din flori şi un sfârşit tragic, ca o implozie a unei faime mult prea greu de dus.

Citeşte şi  Documente ieșite recent la lumină dezvăluie o latură pedofilă a lui Michael Jackson

Şi tot la capătul acestor şapte ani atât de grei pentru familie, dintre care primii cinci petrecuţi prin tribunale, încercând să-i reabiliteze imaginea lui Michael Jackson, dar şi să obţină condamnarea „călăului” lui final, medicul Conrad Murray, moştenitorii trebuie să facă faţă unui alt megascandal, cu aceiaşi „actori”.

Şi asta pentru că infamul medic, scăpat din penitenciar pentru bună purtare după doar doi ani petrecuţi după gratii – din cei patru ani stabiliţi de instanţă, a avut timp suficient să încropească un volum cu versiunea lui despre adevărata viaţă a celebrului său pacient.

Citește pe okmagazine.ro restul acestui articol